Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Berbec

Pare să fie o zi complicată. Nu vei reuşi să faci la timp ceea ce doreşti, dar amânarea unor cumpărături poate avea şi o latură bună. Vei avea mai mult timp să strângi bani pentru ceea ce au nevoie.

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Taur

Când faci totul în grabă, nu îţi iese nimic bun. Ai grijă să verifici toate detaliile din contractele sau documentele cu care trebuie să lucrezi azi. Nu uita să consulți și un coleg cu experiență.

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Gemeni

Fereşte-te să faci vreo afacere cu rudele apropiate, cumnaţi sau veri. Mai bine angajezi un străin să te ajute, decât să fii dator unor rude. Iar azi trebuie să rezolvi totul fără obligații în plus.

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Rac

Încearcă să îți rezolvi singură problemele din familie și să te ocupi de copii fără să mai ceri sprijinul cuiva. Lucrurile întotdeauna se complică, dacă se implică membrii ai familiei care dau tot felul de sfaturi.

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Leu

Pune în ordine toate obligaţiile pe care le ai la serviciu şi stabileşte din timp care sunt prioritare. În curând, poţi avea surpriza că ai muncit degeaba pentru proiecte la care colegii tăi au renunţat.

Horoscop 21 martie – zodia Fecioară

Un fost coleg de serviciu sau un prieten te caută să lucrezi dinnou alături de el. Dacă ţi-e teamă că nu te vei descurca într-un domeniu în care nu ai experienţă, tot el te va învăța totul.

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Balanță

Dacă pierzi ceva azi, încearcă să priveşti lucrurile din perspectiva celor care au investit mai mulţi bani decât tine. Analizează în amănunt tot ce ai făcut, descoperă unde ai greşit şi vei reduce pierderile.

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Scorpion

Caută sprijin la prieteni, dacă nu te mai descurci din punct de vedere financiar. Vei fi surprinsă să afli că unii dintre ei au nevoie de tine, astfel că veţi lucra unii pentru ceilalţi în viitor.

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Săgetător

Poate că ar fi mai bine să laşi timpul să rezolve anumite probleme. Azi nu este cea mai bună zi pentru finalizarea proiectelor dificile. Este mai degrabă o zi bună pentru analiză și mici reparații.

Horoscop 21 martie – zodia Capricorn

Vei fi lăudată pentru creativitatea de care dai dovadă la serviciu. Se pare că ideile tale vor aduce beneficii importante pe viitor, mai ales că găsești o soluție care reduce costurile.

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Vărsător

Refuză politicos persoanele care te roagă să le împrumuţi. Nu este momentul să risipeşti câştigurile de care dispui, mai ales dacă nu sunt prea mari. Azi ar fi bine să te gândești doar la nevoile tale.   

Horoscopul zilei de 21 martie – zodia Pești

Poate fi o zi mai complicată, dacă nu ai un plan de rezervă pentru situațiile de criză care pot apărea din senin. Pot apărea neînţelegeri și este necesar să iei copiii mai repede de la școală.