Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Berbec

Vei avea parte de o zi deosebită, plină de dragoste şi se poate împlini o dorinţă mai veche. Relaţia de cuplu se va dezvolta şi veţi face împreună planuri la care nici nu vă gândeaţi înainte.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Taur

Profită de mesajele pe care ţi le transmite Venus și de întâlnirile la care vei participa și vei avea ocazia să cunoști o persoană deosebită, dacă eşti singură. Venus este generoasă azi cu zodia ta.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Gemeni

Viaţa socială este dinamică, iar prietenii te ajută în orice ai vrea să faci. Azi este o zi bună să discuți cu cea mai bună prietenă despre planurile tale de carieră. S-ar putea să te ajute cu o idee excelentă.

Horoscop 21 decembrie – zodia Rac

Dacă pleci la drum lung, vei întâmpina mici obstacole şi vei ajunge mai greu la destinaţie, dar acestea sunt piedici minore. Nu te lăsa demoralizată și continuă drumul pe care ai pornit, pentru că ești așteptată.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Leu

Amână treburile complicate, pentru că nu poți apela tot timpul la persoanele care te ajutau înainte. Dacă unele obligații pot fi amânate pentru luna ianuarie, nu ezita! Încearcă să îți faci mai mult timp liber azi.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Fecioară

În iubire, te va ajuta foarte mult dacă îţi vei deschide sufletul şi vei vorbi sincer cu partenerul de viaţă. Ziua de azi poate fi de bun augur pentru relația voastră intimă și veți găsi cea mai bună soluție să petreceți Crăciunul.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Balanță

Rezistă tentaţiei de a cheltui prea mult. Cumpătarea este cuvântul de ordine în ceea ce privește obiectele scumpe. Păstrează banii pentru călătorii, distracții și relaxare de Crăciun.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Scorpion

Profită de momentele libere şi mergi la rudele pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Părinţii sau bunicii au nevoie de tine și de sprijinul tău. Azi îi poțo ajuta cu diverse cumpărături pentru Crăciun.

Horoscop 21 decembrie – zodia Săgetător

Vei culege curând roadele muncii din ultimele luni. A venit momentul să laşi deoparte grijile și să te bucuri de tot ceea ce ai realizat. Poate că azi primești salariul și un bonus mai mare decât sperai.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Capricorn

Va fi o zi dinamică, vei lucra mult dimineața, dar curând te vei revedea cu prietenii cu care petreci Sărbătorile sau cu care vei pleca la drum lung. Azi faci cumpărături prin magazine alături de unele dintre prietenele tale.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Vărsător

Fă din timp planuri pentru începutul anului viitor, dacă vrei să iasă totul bine. Cu cât amâni mai mult proiectele importante, cu atât vei cheltui mai mult. Când te grăbești nu poți lua cele mai bune decizii.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Pești

Câteva zile vei fi absorbită de problemele casei și de pregătirile pentru Sărbători. Dar azi mai poți avea câteva clipe pentru tine, să cauți prin magazine cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi.