Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Berbec

Conjunctura astrală de azi, din timpul solstițiului de iarnă, poate provoca emoții puternice și te poate pune în fața unei alegeri dificile. Gândește-te la toate implicațiile.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Taur

Ocupă-te doar de treburile de rutină, dacă ești obosită și știi că mai ai multe de făcut înainte de Crăciun. Spre seară, vei fi tentată să cumperi lucruri pe care altădată nu le-ai fi cumpărat.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Gemeni

Va fi o zi dificilă, trebuie să faci față unor momente tensionate și vei avea nevoie de sfatul unor persoane competente, dacă apar probleme. Nu lua nicio decizie azi!

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Rac

Vei avea parte de o atmosferă frumoasă şi te vei întâlni cu oameni care îţi sunt dragi. Poate fi o zi în care îţi vei face planuri mari de viitor împreună cu persoana iubită.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Leu

Astrele sunt de partea ta azi și vei avea parte de surprize frumoase. Trebuie doar să te fereşti de cârcotaşii care caută întotdeauna nod în papură! Nu le da explicații tuturor.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Fecioară

Cineva dintre persoanele apropiate are nevoie de ajutor și îți va cere bani cu împrumut. Este perioada în care trebuie să fii generoasă, dar numai în măsura în care îți permiți.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Balanță

Venus va fi de partea ta şi va aduce buna înţelegere din familie. Dacă au fost discuţii neplăcute cu unele rude, se vor rezolva și vei avea un Crăciun liniștit și frumos.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Scorpion

Câştigurile frumoase din decembrie şi atmosfera veselă de acasă îţi vor face ziua mai bună. Mai ai puține lucruri de făcut înainte de Crăciun și tot mai mult timp pentru planurile tale personale.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Săgetător

Solstițiul de iarnă provoacă momente critice și te obligă să iei o decizie definitivă. Dar știi că, de multe ori, te grăbești fără motiv și trebuie să analizezi bine ce ai de făcut.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Capricorn

Câștigi mai bine, vei avea parte de o sumă mai mare de bani și îţi permiţi să-ţi împlineşti un vis costisitor, chiar dacă acest lucru înseamnă să lichidezi un cont din bancă.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Vărsător

Dacă doreai să pleci la drum lung azi, fii foarte atentă la tot ce trebuie să iei cu tine, pentru că există riscul să uiți câteva lucruri acasă. Încearcă să îți faci o listă cu obiecte necesare.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Pești

Se pot ivi încurcături din cauza unor facturi pe care ai uitat să le plătești. Sau, poate, părinții au nevoie de sprijin pentru că au probleme cu banii. Dar nimic nu este atât de grav încât să nu se rezolve.