Anul viitor este în general un an optimist, cu multă energie pozitivă și deschis tuturor oportunităților, datorită unor alinieri astrale rare, arată horoscopul anului 2019. Încă din lunile ianuarie și februarie toate zodiile vor simți că primesc vibrații pozitive, vor avea mai multă încredere în forțele lor și mai multă putere de muncă.

Horoscop 2019 pentru Berbec

Familia și dragostea, cele mai mari bucurii

Familia, relațiile de dragoste și viaţa socială vor avea un loc aparte în planurile astrelor care îţi guvernează zodia anul viitor. 2019 poate fi anul în care te bucuri de stabilitate în familie şi în care te poţi concentra mai mult asupra carierei. Ambiţiile tale se pot împlini curând, iar lunile cele mai norocoase vor fi februarie, august, septembrie și noiembrie anul viitor. La început de an, Venus îmbunătăţeşte relaţiile intime şi te ajută să construiești un suport mult mai solid în viașa de cuplu. De-a lungul anului, dragostea îţi va aduce multe satisfacţii şi vei fi sprijinită de persoana iubită în tot ceea ce doreşti să realizezi. Dacă doreşti să îţi întemeiezi o familie, ar fi bine să te gândeşti la conceperea unui copil încă din luna februarie. În carieră este foarte important să fii ambițioasă și să urmărești șanse noi la sfârșit de vară. Oportunitățile vor apărea în august și septembrie, dar trebuie să urmărești un domeniu în care ai deja experiență.

Taur

2019, anul în care trebuie să aduni bani

Anul viitor, zodia ta va avea parte de noutăţi legate de situaţia materială şi de călătorii. Iar situația materială este strâns legată de carieră, deoarece nu vei avea bani din alte surse decât din câștigurile pe care le primești pentru munca ta. La început de primăvară, astrele te ajută să faci un pas înainte în carieră şi îţi scot în cale câteva oferte de slujbe profitabile. În lunile mai şi iunie, vei avea suficienţi bani să planifici o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi sau membrii de familie stabiliţi peste hotare. Nu rata, însă, ocazia de a pleca şi într-o vacanţă numai cu persoana iubită, pentru că aceasta va fi cea mai frumoasă. Cea de a doua jumătate a lunii octombrie poate fi o perioadă tensionată la serviciu şi nu este exclus să apară probleme financiare pe care nu le vei depăşi fără compromisuri. Marte anunţă conflicte şi pierderi, dar, dacă eşti prevăzătoare şi te fereşti de greşeli, lucrurile se vor îndrepta.

Gemeni

Vor fi momente de răscruce în 2019

Anul viitor promite să fie unul mai liniştit şi mai echilibrat decât anii anteriori. Te vei bucura de stabilitate în carieră, lucru care se va reflecta şi asupra situaţiei tale materiale. Dispui şi de un buget mai mare chiar din primele două luni ale anului, ceea ce îţi permite să faci tot felul de cheltuieli şi să investeşti în educaţie sau în confortul personal. Mercur, astrul care guvernează zodia ta, va încerca să menţină un echilibru între viaţa intimă şi obligaţiile profesionale, dar vor apărea adesea tensiuni în primele luni ale anului. Nu este exclus să apară şi conflicte în urma cărora să te gândeşti dacă mai merită să lupţi pentru dragoste, sau dacă îţi va fi mai bine singură pentru o vreme. Încearcă să priveşti dincolo de clipa prezentă, dincolo de orgolii şi de ambiţii. Este bine să nu te grăbeşti să iei decizii categorice, dacă simţi că eşti iubită şi respectată. Nu ezita să îţi urmezi inima, pentru că orice umbră de îndoială va fi dureroasă mai târziu.

Rac

Primele luni din an pot fi critice!

În prima jumătate a noului an, vor fi foarte puține schimbări în viața ta, dar este posibil să apară pierderi greu de înlocuit, dacă încerci să provoci tu schimbările. Ar fi bine să lași lucrurile să evolueze de la sine, mai ales în dragoste și în familie. Astrele vor fi mai generoase cu tine în plan profesional abia în a doua jumătate a anului viitor. În primele şase luni, marcate de retrogradarea lui Saturn, vei bate pasul pe loc şi poate fi o perioadă critică dacă îţi cauţi un loc de muncă. Nu vei face vreun progres în carieră, şi nici nu vei avea câştiguri prea mari. În cea de a doua jumătate a anului, în special în luna noiembrie, Saturn dezgheaţă viaţa profesională şi îţi oferă noi oportunităţi. Caută de la începutul anului un domeniu atractiv, fă cursuri de specializare şi vei avea şansa să îţi construieşti o nouă carieră spre sfârşitul anului viitor. Și tot în iarna viitoare vei avea mai mari șanse să faci o investiție pentru familie, de care vă veți bucura ani de zile!

Horoscop 2019 pentru Leu

2019 vine cu provocări la care nu te aștepți!

Primele luni din noul an, mai ales februarie și martie, vor fi o perioadă dificilă pentru starea ta de sănătate, cu atât mai mult dacă ai deja probleme medicale și nu reușești să găsești tratamentele potrivite. În decursul verii şi toamna viitoare vei profita din plin de energia lui Saturn şi vei beneficia de vitalitatea acestui astru pentru a depăși problemele de natură medicală. În viața de familie, Jupiter reuşeşte să îţi scoată în cale provocări serioase în prima jumătate a anului. Dar perioada cea mai dificilă va fi cuprinsă între lunile februarie şi mai, când astrele retrograde influenţează puternic viaţa personală, dragostea şi visurile intime. Este posibil să îţi schimbi atitudinea faţă de căsătorie, să îţi doreşti să laşi în urmă o relaţie lipsită de iubire şi să cauţi liniştea în lucrurile mărunte şi frumoase. Iar dacă partenerul de cuplu nu reușește să fie sincer cu tine, comunicarea dintre voi va avea mult de suferi și nu veți reuși să vă refaceți relația.

Fecioara

Protejează-ți intimitatea și dragostea!

Primele săptămâni din noul an, până la mijlocul lunii februarie, reprezintă singura perioadă mai liniștită și lipsită de evenimente notabile din tot anul. După 16 februarie, te poți aștepta la tot felul de noutăți, situații și schimbări din care vei avea uneori și de câștigat. În primul rând, viaţa intimă şi relaţia de dragoste vor trece prin schimbări şi etape benefice. Dacă ai început o relaţie nouă spre sfârşitul anului 2018, anul viitor vei avea ocazia să o consolidezi, să o transformi într-o bază solidă pentru viitorul tău. Dacă eşti singură acum, din primăvară vei trăi o nouă poveste de iubire. Trebuie doar să te fereşti de situaţiile tensionate, să ocoleşti întâlnirile cu rudele sau cu persoanele care nu sunt de acord cu partenerul tău de viaţă și vei ocoli şi problemele. În ceea ce privește cariera, nu trebuie să îți faci mari speranțe. Ceea ce ai obținut în 2018 rămâne neschimbat și trebuie doar să te implici mai mult pentru a atrage aprecierea șefilor.

Balanță

Confortul personal, cel mai important!

La serviciu, începi noul an cu dreptul. Ai toate şansele să găseşti un loc de muncă mai bine plătit spre sfârşitul iernii, în luna februarie, sau să avansezi datorită unor schimbări de personal. Până în iunie, programul tău de muncă va fi foarte încărcat, iar proiectele personale mult mai ambiţioase. Datorită unui membru al familiei sau datorită unei prietene influente este posibil să te implici şi într-o activitate de lungă durată prin care vei ajuta oameni cu nevoi speciale. Luna octombrie este marcată de un nou succes în carieră, care va veni o dată cu venituri mai mari. Anul viitor, vei reuşi cu siguranţă să îţi îmbunătăţeşti mult stilul de viaţă şi confortul de acasă. În schimb, dragostea rămâne în planul secund. Fie ai deja o căsnicie fericită și liniștită, care nu se va schimba cu nimic, fie ignori mesajele și încercările timide ale bărbaților care ar vrea să îți atragă atenția.

Scorpion

Muncește pentru tine și ai grijă de sănătate!

2019 îţi oferă încă din prima lună ocazia de a face schimbări frumoase pentru viitor. Se spune despre sfârşitul lunii ianuarie că este o perioadă sumbră, chiar depresivă. Dar pentru tine, Venus dă startul unei perioade cu multe planuri și împliniri. Până în aprilie, ar fi bine să te concentrezi asupra șanselor tale profesionale și să nu refuzi nicio propunere de a lucra peste program, dacă ești plătită și apreciată. Chiar dacă vei munci mai mult, nu va fi o perioadă prea lungă și vei câștiga mult din această experiență. La mijlocul anului, în lunile iulie – august, se întrevede și posibilitatea de a pleca în străinătate pentru o perioadă lungă de timp. Deoarece munceşti mult încă din primele luni ale anului și te implici în tot felul de proiecte noi, oboseala îşi va spune cuvântul și este posibil să apară probleme de sănătate. Iulie poate fi luna potrivită pentru un concediu prelungit. Toamna viitoare, fii foarte atentă la ce mănânci și la kilogramele care se adună!

Săgetător

2019 este anul unor câștiguri importante

Începutul anului va fi aglomerat, plin de emoţii şi de momente tensionate. Nu fii dezamăgită! Tot ceea ce faci în prima lună a anului va da roade bune la începutul verii. Dacă te implici mai mult în proiectele de la serviciu și vii cu iniţiative inovatoare, vei avea parte de împliniri şi, mai ales, de recompense financiare în cursul primăverii. Pentru zodia ta, lunile aprilie și mai vor fi cele mai norocoase și cele mai profitabile, pentru că atunci vei câștiga cel mai bine de pe urma muncii tale. Spre sfârșitul verii, astrele te pot ajuta să faci un pas uriaş în carieră sau să găseşti tocmai slujba pe care ţi-o doreşti de ani de zile. În concluzie, pentru Săgetători, prima jumătate a anului va fi favorabilă schimbărilor profesionale și câștigurilor, iar ultimele luni vor fi dedicate iubirii. În octombrie se întrevăd șanse noi să călătorești mai mult, dar mai ales să călătorești în compania unei persoane deosebite, care îți va câștiga încrederea.

Horoscop 2019 pentru Capricorn

Fii puternică, să îi ajuți pe ceilalți!

Puţine lucruri se schimbă la începutul anului 2019, mai ales dacă ai reușit să ajungi la o situație stabilă până acum și în plan profesional, și în plan familial. Cu toate acestea, vor fi câteva momente tensionate din cauza schimbărilor prin care trec copiii tăi. Vor fi situații în care îi vei ajuta fără probleme, dar și momente în care intervenția ta nu va fi deloc binevenită. Din mai până în iulie te bucuri de prosperitate financiară. În plan financiar, vei avea mai multe luni bănoase decât în 2018 şi vei reuşi să strângi o sumă importantă de bani până la sfârşitul anului. Câteva greutăţi financiare şi probleme de sănătate vor apărea în luna octombrie, dar vei fi avertizată şi vei lua măsuri din timp. Dacă eşti singură, noiembrie este luna unei noi relații, chiar dacă aceasta va începe timid. Cu toate acestea, șansele unei legături de durată sunt destul de mici. Dacă ești căsătorită, 2019 este anul în care soțul tău va avea nevoie de sprijinul tău mai mult decât oricând.

Vărsător

Ai ambiții mari și le poți atinge!

Marea şansă pe care ţi-o aduce 2019 este legată de profesie. Vei învăţa ceva nou, vei lucra într-un domeniu care are legătură cu ceea ce faci acum, dar în care vei avea mai multe satisfacţii. Poate că este timpul să înveți o limbă străină pentru a avea mai multe șanse în carieră sau să te reprofilezi pe un job de birou. La începutul anului trebuie să fii foarte atentă cu sănătatea ta şi cu echilibrul tău emoţional. Câştigurile se vor diminua în prima jumătate a anului, dar vei primi veşti bune legate de locul de muncă în a doua jumătate a anului. Vei avea nevoie de multă inventivitate să poţi avansa şi mai ales de cunoştinţe legate de un domeniu nou în care vei putea lucra. În ceea ce privește dragostea, anul viitor va fi un an hotărâtor pentru multe cupluri nehotărâte. Sunt şanse mari să te căsătoreşti dacă partenerul tău de viață nutreşte sentimente puternice pentru tine. Dacă ești deja căsătorită, încearcă să fii mai fermă și să preiei conducerea pentru a realiza tot ce îți dorești!

Pești

Mai mult timp pentru tine și cei dragi

O bună parte din anul 2019 va fi un an profitabil, în special până în septembrie. Salariul tău va fi majorat şi, chiar dacă banii nu vor fi chiar atât de mulţi pe cât ţi-ai dori, vei primi și alte beneficii pentru munca ta. Dacă vrei să cumperi o locuinţă sau o maşină, ar fi bine să închei tranzacţia la începutul toamnei, deoarece puterea ta de cumpărare va scădea din octombrie. Pe de altă parte, 2019 aduce multe momente frumoase, pe care nu le vei mai uita niciodată. Este un an al distracţiilor, al prieteniilor deosebite şi al vacanţelor pline de farmec. Ai proiecte ambiţioase anul viitor, dar schimbările profesionale te vor face să fii mai prevăzătoare cu banii și în vacanțe. Perioade mai dificile la serviciu vei avea doar la sfârşitul verii şi la începutul toamnei, când se aglomerează proiectele noi. În rest, vei beneficia de mai mult timp liber și vei reuși să te întâlnești mai des cu oamenii la care ții. Vei avea mai mult timp și pentru copii sau pentru nepoți!