Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Berbec

Apar situații destul de îngrijorătoare, dar vei găsi soluţii pentru problemele care se anunţă. Trebuie doar să iei legătura cu oamenii potriviţi, care au experienţă. Totul se rezolvă, doar că unele probleme costă mai mult!

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Taur

Se pare că vei primi niște bani azi dintr-o sursă neașteptată. Poate fi vorba de o datorie veche, pe care nici nu credeai că o mai poți recupera, sau de o recompensă de care nu ți-a pomenit nimeni.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Gemeni

Ziua de marți poate fi o zi tensionată, cu discuții în contradictoriu. Soțul are anumite așteptări, dar nu știe cum să le exprime, iar tu vrei să simplifici lucrurile. Încearcă să rezolvi totul pas cu pas.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Rac

Bucură-te de veștile bune și lasă deoparte grijile, cel puțin azi! Se pare că unul dintre copii va aduce acasă o veste foarte bună, poate că a câștigat ceva sau poate va participa la o acțiune nouă la școală.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Leu

Ești o persoană determinată și întotdeauna îți faci planuri bine gândite, înainte de a începe un proiect nou. Iar azi vei ajuta un prieten sau un șef să întocmiți planul unei noi afaceri.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Fecioară

Va fi ziua ședințelor și se va discuta intens despre profitul și necesitatea unor activități și proiecte. Experiența ta își spune cuvântul și vei lua în calcul piedicile de care vă puteți lovi.

Horoscop 20 septembrie – zodia Balanță

S-ar putea ca soțul sau copiii să aibă nevoie, totuși, de o sumă mai mare de bani azi și trebuie să faci un sacrificiu pentru ei. Alege cu grijă ceea ce trebuie să cumperi pentru ei, să fie obiecte utile pe termen lung.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Scorpion

Astrele anunţă o zi benefică, în care te poţi bucura de lucrurile frumoase pe care le-ai obţinut până acum şi de compania prietenilor. Se pare că vei avea mai mult timp liber la dispoziţie după amiază.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Săgetător

Azi vei fi tentat să faci o investiție sau să cumperi ceva ce nu ai mai încercat până acum. Poate fi vorba de electrocasnice utile în bucătărie sau chiar de un program nou de calculator, pe care trebuie să îl înveți.

Horoscop 20 septembrie – zodia Capricorn

Poate fi o zi bună să scapi de o datorie către un prieten și să numeri banii pentru distracții. Încearcă să te ocupi de tine, azi, și lasă grijile pentru zilele viitoare când vei avea mai mult de lucru.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Vărsător

Evită discuțiile neplăcute legate de bani sau de investiții riscante. Dacă ești atras de un proiect nou, azi trebuie să te gândești cum poate fi pus în fapte cu investiții mici, făcute treptat.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Pești

Începe să îți meargă mai bine, dacă ai o afacere proprie, după cum arată Venus, mai ales dacă este o afacere legată de comerțul de sezon. Pe de altă parte, este bine să îți faci provizii pentru iarnă.