Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Berbec

Ești preocupată de avantajele materiale pe care le poți obține de la oamenii care au nevoie de serviciile tale. Negociază dur, mai ales dacă oferi o muncă de calitate, pe care nu o găsesc în altă parte.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Taur

Vei avea o zi excelentă, plină de energie, și vrei să schimbi lucrurile care nu au mers deloc bine săptămâna trecută. Astrele pot fi de partea ta, dar vei găsi și oameni încăpățînați.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Gemeni

S-ar putea să apară discuții neplăcute cu partenerul de viață legate de bani. Mercur este retrograd, așa că vei avea de dat socoteală pentru banii pe care i-ai cheltuit, fără să se vadă vreun beneficiu.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Rac

Responsabilităţile la serviciu cresc şi eşti tentată să te implici în diverse proiecte noi, chiar dacă nu ai experienţă. Vei avea multe de învăţat de la cei din jur, dar nu te aştepta să primeşti laude!

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Leu

Vei întâmpina dificultăţi în relaţia cu anumite persoane aflate în poziţii de conducere. Înainte de a lua legătura cu ele, cere toate informaţiile necesare şi pregăteşte-te ca un adevărat profesionist.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Fecioară

Evită provocările, pentru că Mercur este retrograd, și nu vei câștiga în disputele cu oamenii amibțioși. Azi nu trebuie decât să ai grijă de tine și să îți numeri banii.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Balanță

Fii foarte atentă cu sănătatea ta, evită cât poți de mult spațiile aglomerate și mijloacele de transport în comun. Din cauza tranzitului lui Venus prin Fecioară, poți fi mult mai vulnerabilă azi în ceea ce privește bolile de sezon și chiar Covid-19.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Scorpion

Evită efortul fizic, mesele îmbelșugate, dulciurile sau alcoolul. Toate acestea îți vor scădea energia vitală de care ai nevoie pentru sănătatea ta și pentru alte activități, mai importante.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Săgetător

Astrele te sfătuiesc să ai grijă de bunurile tale de valoare şi să nu împrumuţi obiecte pe care este posibil să le recuperezi întregi. Marte anunţă pagube provocate de alte persoane.  

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Capricorn

Încearcă să fii cât mai diplomat în conflictele de serviciu. Chiar dacă ai dreptate, există situaţii în care trebuie să faci compromisuri pentru bunul mers al lucrurilor şi pentru câştig.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Vărsător

Te poți gândi la schimbarea locuinței, dacă este o problemă care te apasă de ceva vreme. Sunt șanse mari să găsești o soluție, să găsești o casă la un preț mult mai accesibil.

Horoscopul zilei de 20 octombrie – zodia Pești

Ar trebui să accepţi că unele lucruri nu pot fi schimbate şi să încerci să te descurci fără ele. Dacă ai făcut tu o greşeală, şi nu cei din jur, vei găsi cumva o soluţie ocolind miezul problemei.