Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Taur

Fă tot ce poți azi să rezolvi urgențele, mai ales dacă trebuie să repari ceva. Se pare că vor apărea și probleme cu mașina, dar nu lăsa nimic pe a doua zi.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Gemeni

Se precipită lucrurile la serviciu, unii colegi vor să fie mai bine analizate atribuțiilor tuturor, deși tocmai ei sunt cei care muncesc mai puțin. Dacă poți lucra singură, îți va fi mai bine.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Rac

Unele proiecte se derulează mai greu azi și nu prea ai spor. Mai bine le lași pentru săptămâna viitoare. Dozează-ți efortul și ieși la o plimbare lungă în aer liber, oricât ar fi de frig afară.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Leu

Este o zi activă în care ar fi bine să faci mișcare, după serviciu, dacă ești o fire mai sportivă. Pe de altă parte, ar fi bine să achiți taxele sau impozite lăsate restante.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Fecioară

Poate fi o zi în care poţi controla mult mai uşor veniturile şi cheltuielile, inclusiv pe cele ale partenerului de viaţă. Vei restabili un echilibru între ceea ce aveţi nevoie şi ceea ce vă puteţi permite.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Balanță

Te bucuri de o perioadă prosperă şi vei avea un buget suficient de mare pentru lucrurile importante pe care ţi le doreşti. Azi poţi planifica renovarea casei sau cumpărarea unei locuințe.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Scorpion

Vor fi multe treburi la serviciu, dimineață, și poate vei avea de făcut câteva drumuri obositoare. Dar spre seară ocupă-te de tine, gătește ceva sănătos și ai grijă să te odihnești.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Săgetător

Se pare că ești tentată să petreci ziua aceasta în familie sau cu cele mai apropiate prietene. Cu precauțiile de rigoare, privind răspândirea coronavirusului, poți organiza o mică întâlnire cu cei dragi.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Capricorn

Azi nu ai deloc chef de obligații și de serviciu. Dacă poți să rezolvi totul repede și să te bucuri de o zi mai liberă, va fi în avantajul tău și al relației de dragoste.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Vărsător

Evită cheltuielile inutile azi și nu cumpăra obiecte doar de dragul de a le avea în casă. Mai bine te bucuri de o experiență deosebită cu cineva drag, decât de cine știe ce obiecte scumpe.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie – zodia Pești

Cu siguranță, va fi o zi dedicată treburilor casnice pentru că îți place foarte mult să te ocupi de casă la final de săptămână. De data aceasta vei avea și ajutor din partea copiilor.