Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Berbec

Vor fi multe momente frumoase azi, Soarele intră în zodia ta, lumina zilei se mărește și vei primi vești bune de la prietenii apropiați. Cineva drag te caută, deși credeai că te-a uitat.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Taur

Legătura telepatică cu partenerul tău de viață este mai puternică azi și veți avea cam aceleași dorințe, idei și planuri. Spre seară, petreceți câteva ore doar voi doi.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Gemeni

Este o zi a legăturilor emoționale, poți descoperi noi motive de fericire alături de persoana iubită, dar vei avea și ocazia să stabilești noi legături în plan profesional.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Rac

Ai nevoie doar de îmbrățișări azi pentru a te simți mai bine, mai fericită, mai plină de energie. Începe primăvara astronomică, iar astrele îți oferă o zi plină de afecțiune.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Leu

Proiectele de la muncă sunt aproape finalizate și te poți bucura de o sâmbătă relaxată. Poți face doar ce vrei azi! Soarele din Berbec îți oferă toată energia de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Fecioară

Este o zi a veștilor bune pe care le primești, poate, de la o prietenă sau de la mama ta. Vei sta mai mult de vorbă cu ele și te vei implica în planurile lor din următoarele zile.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Balanță

Creativitatea ta se simte azi și vei fi atrasă de mici proiecte decorative pentru casă. Dacă ești talentată, poate că te apuci de pictat chiar de dimineață.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Scorpion

Petrece ziua aceasta în familie, cu părinții, cu frații, cu oamenii dragi care au nevoie de tine. Echinocțiul aduce echilibru și pune accentul pe nevoia de dragoste și atenție.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Săgetător

Vremea este destul de capricioasă și rece, iar planurile tale să pleci la plimbare au șanse slabe să se împlinească. Dar ai putea găsi activități relaxante în familie, alături de copii.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Capricorn

Încearcă să te relaxezi azi, să te odihnești mai mult și să ai grijă de sănătatea ta. Aromoterapia te poate ajuta să te bucuri de câteva clipe de liniște doar cu tine însăți.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Vărsător

Astrele amplifică nevoia de afecțiune, iar partenerul de cuplu sau copiii îți solicită mai mult atenția azi. Petrece mai mult timp cu ei și pregătește-le mici surprize.

Horoscopul zilei de 20 martie – zodia Pești

Azi, trebuie să te ocupi de sănătate, să te odihnești mai mult și să stai în casă, dacă vremea este rece și urâtă. Acasă, poți găsi noi metode să te relaxezi în familie.