Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Berbec

Primeşti la timp banii pe care îi aştepţi şi reuşeşti să îţi cumperi ceea ce doreşti de multă vreme. Se pare că ești interesată de o achiziție mai scumpă, poate un calculator performant sau un telefon.

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Taur

Azi te poţi baza pe o sumă mai mare de bani, oferită fie de părinți, fie de soțul tău care vrea să te ajute să îți cumperi ceva folositor. Poți folosi banii și pentru o intervenție medicală necesară.

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Gemeni

Astrele readuc în prim plan probleme intime sau personale. De data aceasta, trebuie să găseşti o rezolvare, să scapi definitiv de situaţiile care te împiedică să faci relația de cuplu mai frumoasă.

Horoscop 20 mai – zodia Rac

Venus pune accentul pe proiectele tale ambiţioase. Chiar dacă partenerul de viață nu este de acord cu toate detaliile, veţi reuşi să demaraţi un proiect pentru îmbunătățirea casei.

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Leu

Poţi face investiţii serioase în folosul familiei, deoarece ești sprijinită din plin de Jupiter și de Venus. Va fi o zi prielnică pentru a cumpăra mai multe lucruri utile copiilor.

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Fecioară

Bucură-te de timpul liber și amână treburile casnice pentru săptămâna viitoare. Vineri este o zi prielnică pentru zodia ta și trebuie să te eliberezi de orice activitate dificilă.

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Balanță

Eşti mai optimistă şi trebuie să te gândești că planurile pe care ţi le faci se împlinesc întocmai. Este momentul să încerci lucruri noi, fie la serviciu, fie în viaţa personală.

Horoscop 20 mai – zodia Scorpion

Planurile de carieră pot fi amânate o vreme. În schimb, este o zi excelentă pentru călătorii, odihnă şi dragoste. Ocupă-te doar de tine și de partenerul de viață!

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Săgetător

Venus se află în Balanță şi te ajută să petreci câteva zile minunate alături de persoana iubită. Lasă grijile deoparte azi, chiar dacă nu prea ai bani, și gândește-te la activitățile voastre preferate.

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Capricorn

La serviciu, vei juca un rol important într-un proiect care începe azi. Dar, în același timp, trebuie să găsești resurse și pentru planurile tale personale. Spre seară, te poți ocupa de un hobby atractiv.

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Vărsător

Venus te îndeamnă să încerci o activitate nouă. Ai putea să faci o plimbare cu bicicleta, ai putea merge la o sală de fitness sau ai putea încerca jocurile noi cu care se delectează copiii tăi.

Horoscopul zilei de 20 mai – zodia Pești

Apar schimbări la care nu te aştepţi şi începi să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă. Vei fi mult mai relaxată azi și te vei ocupa mai mult de proiectele frumoase legate de casă.