Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Berbec

Banii vin și se duc, dar este important să menții o legătură foarte bună cu oamenii pentru care lucrezi, cu șefii sau colaboratorii tăi. Cu ajutorul lor, azi poți face alți bani, chiar dacă ai cheltuit mult ieri.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Taur

Cu Jupiter retrograd, lucrurile se mișcă în reluare, de aceea trebuie să le dai un impuls. Ar trebui să găsești azi o soluție să grăbești rezolvarea unor treburi pe care alți colegi le amână pentru că nu se descurcă.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Gemeni

Eşti atrasă de activităţi diverse, care îţi răpesc tot timpul liber și toată ziua vei încerca să stai cât mai puțin timp pe acasă. Iar dacă aceste activități sunt în beneficiul copiilor, cu atât mai bine!

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Rac

Este posibil să îţi ajuţi prietenii care încearcă să pună bazele unui proiect sau ale unei afaceri care necesită muncă de echipă. Sau, poate, îți ajuți un frate să se mute și să își organizeze noua casă.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Leu

Păstrează în ordine toate facturile, chitanţele şi dovezile că ţi-ai plătit anumite datorii. Azi pot apărea situaţii sau discuţii neplăcute legate de banii pe care îi datorezi și trebuie să ai o evidență.

Horoscop 20 iulie – zodia Fecioară

Chiar azi ai putea primi o veste neplăcută legată de bani, dar trebuie să fii pregătită. Se pare că o prietenă sau cineva din familie care îți datorează bani amână plata din nou pentru că nu se descurcă financiar.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Balanță

Grăbeşte-te să îţi închei toate socotelile în ceea ce privește situațiile financiare mai puțin clare. Azi poți avea sprijinul astrelor să folosești banii astfel încât să nu pierzi nimic.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Scorpion

Se anunță ședințe sau discuții despre condițiile de lucru, despre bonusuri și salarii. Șefii sunt greu de convins, dar se pot obține anumite promisiuni. Trebuie să fii prudentă dacă cineva încearcă să negocieze dur cu tine.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Săgetător

Poate fi o zi monotonă, în care să te ocupi numai de hârtii, acte, bani și plângeri din partea angajaților sau a colegilor. Dar după amiaza se anunță o veste bună sau o întâlnire cu un om pe care îl apreciezi.

Horoscop 20 iulie – zodia Capricorn

Azi, ai șansa să rezolvi o problemă de muncă sau de afaceri cu ajutorul unui consilier bun. Poate fi vorba chiar de un avocat specializat în dreptul muncii, dacă situația este gravă.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Vărsător

Poate că unele aspecte ale muncii tale sunt neplăcute, dar trebuie să discuți sincer despre ele cu șefii tăi. Oricât de neplăcută ar fi situația, dacă nu le arăți realitatea, problemele se vor complica.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Pești

Vei lucra mult azi, poate că trebuie să acoperi anumite obligații rămase restante la serviciu sau munca unui coleg plecat în concediu. Pregătește o cafea mai tare chiar de dimineață.