Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Taur

E vremea să faci planuri noi și să renunți la planurile sau chiar la persoanele care te împiedică să evoluezi. Chiar de azi vei avea șansa să realizezi lucruri deosebite!

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Gemeni

Astrele vor pune accentul pe relația de cuplu și pe momentele pe care le veți petrece doar în doi. Dacă relația voastră este la început, vei avea ocazia să afli mai multe lucruri din trecutul persoanei iubite.

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Rac

Venus te pune în valoare, te ajută să îți refaci imaginea publică sau să arăți celor din jur calități pe care nu le știau. Este o zi bună în care poți realiza mai mult decât sperai.

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Leu

Astrele te vor ajuta să câștigi mai bine și poți face investiții pentru casă sau pentru confortul familiei. Dacă ești singură, este timpul să te gândești la o călătorie fie azi, fie duminică.

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Fecioară

Astrele îți oferă ocazia să scapi de o datorie veche sau să ajuți un prieten care, la rândul lui, ți-a fost de ajutor cândva. Venus favorizează acum orice activitate din care poți avea mici bucurii și satisfacții.

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Balanță

Bazează-te numai pe propriile forțe, dacă vrei să rezolvi cât mai repede problemele de familie. Persoanele din jur nu vor face decât să îți încurce planurile și să te țină pe loc. Pune piciorul în prag și fii fermă!

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Scorpion

Mercur, astrul negocierilor, traversează acum zodia ta în pas alert. El va grăbi încheierea unor afaceri, plata unor datorii sau obținerea unui credit. Ai grijă, doar, să nu împrumuți bani în condiții dezavantajoase!

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Săgetător

Planifică-ți cu grijă bugetul, mai ales dacă ai planuri costisitoare în această lună. Dar nu neglija să te odihnești și să te distrezi după amiază cu o activitate relaxantă.

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Capricorn

Profită de tranzitul lui Mercur prin semnul Vărsătorului și încearcă să te ocupi de problemele mai dificile cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Mercur îți va oferi o soluție azi. 

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Vărsător

Venus formează o conjunctură excelentă pentru relații noi. Vei avea ocazia să cunoști oameni noi. Chiar dacă mai apar probleme de comunicare, vei avea de câștigat!

Horoscopul zilei de 20 februarie – zodia Pești

Indiferent prin ce situații vei trece, alege ceea ce este bine pentru tine și nu te gândi la ceea ce ar fi putut fi. Dacă ai încredere în deciziile tale, vei merge mai departe fără regrete și vei obține ceea ce dorești!