Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Berbec

Mercur anunţă evenimente de familie care te obligă să vizitezi rudele aflate în altă localitate. Nu este exclus să fie vorba şi despre copiii tăi, care sunt plecați de acasă. Luni este o zi bună să pleci la drum lung.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Taur

Situaţia ta financiară va fi mai bună și ești anunțată că primești prima de Crăciun mai devreme. Este o zi bună pentru bani și mici câștiguri. Poți primi și o invitație la petrecerile de sfârșit de an.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Gemeni

Azi vei reuși să finalizezi o lucrare importantă sau o etapă din viața ta care se desfășoară de câteva luni. Vei avea mai mult timp pentru tine și te poți ocupa inclusiv de cumpărături după amiază.

Horoscop 20 decembrie – zodia Rac

Te aşteaptă una din cele mai frumoase zile din această săptămână, în care predomină dragostea. Dacă ai o relație veche sau dacă ești căsătorită, partenerul de viață va încerca să îți ofere o surpriză inedită. Nu îl descuraja!

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Leu

Un eveniment deosebit poate aduce o schimbare în planurile pe care ţi le-ai făcut cu persoana iubită. Este posibil să călătoriți mai mult la sfârșit de an, iar azi trebuie să te interesezi de condițiile de călătorie.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Fecioară

Poate fi o zi mai dificilă, dacă nu ai rezolvat toate problemele de serviciu. Pot apărea mici tensiuni, pot ieşi la iveală lucruri care îţi erau ascunse, dar de care vei avea nevoie. Ai încredere în prietenii tăi apropiați.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Balanță

Astrele te vor ajuta să faci o afacere bună și să mai aduni niște bani la sfârșit de an. Este important să îți închei proiectele pe care le-ai început anul acesta și să fii mulțumită de ceea ce ai realizat.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Scorpion

Te aşteaptă o zi cu diverse probleme mărunte, pentru care vei fi nevoită să scoţi mai mulţi bani din buzunar. Dar este momentul oportun să cauți cadouri pentru persoanele dragi și să te gândești la Crăciun. 

Horoscop 20 decembrie – zodia Săgetător

Pot apărea schimbări care îţi vor aduce avantaje, chiar dacă unele dintre ele vin cam târziu. Înainte de Sărbători, este bine să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat și să treci la fapte chiar de azi.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Capricorn

Problemele de familie și de sănătate revin în prim plan. Cu timpul, necazurile de acum îți pot aduce și probleme financiare, de aceea este bine să te mobilizezi și să le rezolvi rapid.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Vărsător

Luna plină din Gemeni poate împlini multe dorințe, așa că ai toate şansele să obţii ceea ce doreşti la ultima ședință de la serviciu. Vorba dulce mult aduce și este bine să fii diplomată și să întorci norocul de partea ta.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Pești

Familia ta are nevoie de o schimbare, să fie mai unită mai ales în preajma Sărbătorilor. Poate că este un moment bun să începi o activitate nouă cu copiii, să înveți cot la cot cu ei și să îi ajuți să aibă note mai mari la final de an.