Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Berbec

Vei întâlni oameni care te susțin, mai ales la muncă, unde ai nevoie de un sfat sau de sprijinul colegilor cu experiență. Nu trebuie să te temi să ceri sfaturi și opinii. De la fiecare vei avea ceva de învățat, chiar dacă unii nu știu decât să critice.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Taur

Cere tot ce ai nevoie, cere sprijin în familie, cere bani unui frate, dacă tu nu mai ai suficienți. Este o zi bună în care destinul te ajută și îți aduce sprijinul de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Gemeni

Vei avea o zi mult mai bună și vei reuși să discuți despre tot ceea ce te interesează cu oamenii dispuși să colaboreze cu tine. Spre seară, ți-ar prinde bine un pahar de vin lângă persoana iubită.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Rac

Miercuri este o zi bună pentru afaceri. Îți va fi mai ușor să negociezi azi și mai ales să obții ceva profit, mai ales dacă lucrezi pentru o companie unde predomină vânzările.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Leu

Jupiter este de partea ta şi favorizează micile investiţiil, cumpărarea de obiecte electrocasnice sau electronice. Se pare că azi vei obţine mult mai uşor lucrurile de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Fecioară

Azi poți avea succes în tot ceea ce vrei să realizezi la serviciu și vei găsi sprijin la colegii care vor să încheie și ei un proiect important înainte de Paște. Doar spre seară pot apărea probleme trecătoare în relația de cuplu.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Balanță

O relație care ți-a adus avantaje în trecut pare să fie pe punctul de a se încheia. Unul dintre voi forţează nota, cere mai mult decât se poate şi înțelegerile dintre voi se vor destrăma.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Scorpion

Miercurea nu este cea mai bună zi pentru comunicare. Ai sentimentul că nimeni nu înţelege cu adevărat ceea ce doreşti şi că toţi încearcă să îţi ofere sfaturi pe care nu le poți pune în aplicare.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Săgetător

Problemele de la serviciu necesită o planificare mai riguroasă, dar colegii cu care colaborezi nu par să se intereseze de ele. Este posibil să lase toate greutăţile pe umerii tăi înainte de Paște.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Capricorn

Dimineața ar fi bine să te ocupi de tine și să începi să faci sport sau să faci o plimbare lungă. După amiaza va fi încărcată și vei fi nevoită să lucrezi mai mult singură și acasă, și la serviciu.  

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Vărsător

Va fi o zi promiţătoare şi mult mai bună decât primele două zile ale săptămânii. Chiar dacă Uranus îţi mai scoate în cale o surpriză, cu o atitudine pozitivă poţi rezolva totul. După prânz, vei primi o veste care te va mobiliza.

Horoscopul zilei de 20 aprilie – zodia Pești

Se tot adună treburi pe care nu reuşeşti să le termini şi încerci să găseşti ajutor. Tot colegii din vechea echipă, care au mai multă experiență te vor scoate din impas.