Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Berbec

Saturn pare să te ajute mai mult azi și vei primi o șansă în plus pentru unul dintre proiectele tale cele mai importante. Chiar dacă te mai loveşti de obstacole la serviciu, vei reuși să pui totul pe roate.

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Taur

Vei fi tentată să cheltuiești o sumă mare de bani azi, deoarece îți place să ai obiecte scumpe, de ultimă generație. Categoric, cumpărăturile on-line sunt cele mai indicate când vine vorba despre tehnologie.

Horoscop 2 septembrie – zodia Gemeni

Sunt șanse mari să recuperezi o sumă de bani de la prietenii care o duc mai bine financiar și își permit să își plătească datoriile mai repede. Vei avea o zi bună și un buget mai mare pentru micile tale capricii.

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Rac

Se anunță o întâlnire romantică după amiaza, dacă ești în căutarea unei partener. Prin concursul unor prietene, un bărbat care dorea de multă vreme să te cunoască, va lua legătura cu tine.

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Leu

Ferește-te de investițiile pe termen scurt, care nu aduc beneficii pentru o perioadă mai lungă. Familia are nevoie de sprijinul tău financiar azi, dar nu trebuie să cumperi obiecte scumpe.

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Fecioară

Munca ta ar putea avea de suferit, dacă nu ești atentă la calitatea serviciilor sau obiectele pe care le folosești azi. Din cauza unor obiecte cu defecte ascunse este posibil să dai greș, oricât de atentă ai fi.  

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Balanță

Lucrurile se precipită, unele situații se rezolvă rapid chiar de dimineață, iar deciziile pe care le-ai luat zilele trecute vor aduce azi vești bune. Colegii apreciază munca pe care o depui și vor fi alături de tine.

Horoscop 2 septembrie – zodia Scorpion

La sfârșit de săptămână, ești mulțumită de ceea ce ai realizat, chiar dacă au mai rămas câteva aspecte neclare. Dacă nu este nicio urgență, mai bine te ocupi de ele luni și azi te relaxezi după amiaza.

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Săgetător

Câștigurile tale pot crește, dar și cheltuielile vor fi mai mari vineri și sâmbătă. Vestea bună a acestei zile este că primești un mesaj important de la un om pe care îl apreciezi și care te susține.

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Capricorn

Pierderile neprevăzute pe care le-ai avut zilele trecute pot fi recuperate azi. Și nu este vorba doar de bani. Poate fi vorba și despre un obiect de preț sau chiar despre o relație importantă.

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Vărsător

Dacă ai făcut o gafă față de o prietenă, nu rata ocazia să îndrepți lucrurile! Nu lăsa ziua aceasta să treacă fără să discuți cu ea, fără să îți ceri scuze și fără să lămuriți cele mai delicate subiecte între voi.

Horoscopul zilei de 2 septembrie – zodia Pești

Se anunţă câştiguri frumoase sau avantaje profesionale la care nu sperai. Poate primeşti o maşină sau un abonament gratuit pentru telefonul mobil din partea companiei la care lucrezi.