Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Berbec

Venus are o influență benefică asupra sistemului imunitar. Vei avea o zi plină de energie și te poți ocupa de o situație mai complicată din familie, pe care o vei rezolva fără probleme.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Taur

Te așteaptă un moment mai dificil în familie și vei fi nevoită să renunți la anumite beneficii în avantajul altei persoane. Astrele te vor ajuta, însă, și te vor recompensa cu momente frumoase după amiază.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Gemeni

Planurile legate de muncă și de casă sunt cele mai importante azi. Ai nevoie de o idee ingenioasă pentru a găsi noi resurse și ajutoare pentru planurile tale. Dar va fi o zi prielnică.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Rac

Vor fi situații în care trebuie să îți asumi anumite riscuri. Pune în balanță ce ai putea pierde și ce poți câștiga mâine și vei reuși să iei cea mai bună decizie de azi.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Leu

Apar cheltuieli noi, dar nu te poți plnge că nu ai bani. Azi, îți poți permite să cumperi ceva mai scump, ceva care îți hrănește nevoia de confort și satisfacția de a avea un lucru deosebit.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Fecioară

Mercur va fi generos azi și trebuie să profiți de șansele pe care ți le oferă. Chiar dacă vei munci mai mult și vei face investiții importante, mai târziu vei avea de câștigat.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Balanță

Ai mai multă grijă de corpul tău azi, fii mai atentă ce mănânci, ce dulciuri servești la prânz sau ce băuturi bei. Încearcă să eviți băuturile care conțin prea mult zahăr.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Scorpion

Vei trece prin situații și experiențe inedite, care te vor ajuta să înțelegi mai bine persoanele din jurul tău. Mercur din Vărsător te va ajuta să rezolvi problemele dificile pe cale diplomatică.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Săgetător

Este posibil să te întâlnești cu persoane care vor avea un rol important în cariera ta sau în relațiile profesionale. Se pot îmbunătăți unele aspecte importante din munca ta.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Capricorn

Renunță la proiectele prea dificile, dacă nu ai timp sau suficienți bani pentru a le rezolva. Încearcă să te ocupi mai mult de copii, deoarece ei au nevoie acum de îndrumare.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Vărsător

Ferește-te de speculații și de afaceri care nu au șanse mari de izbândă. Mercur, astrul banilor, se află acum în zodia ta, astfel că poți ocoli mai ușor problemele financiare.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Pești

Azi este posibil să te ocupi de problemele de sănătate ale părinților tăi în vârstă. Conjunctura astrală este bună și vei găsi sprijin din partea medicului de familie.