Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Berbec

Este posibil să ai probleme din cauza unei persoane care nu îşi plăteşte datoriile la timp sau care îţi cere bani pe termen lung. Împrumutul trebuie, însă, negociat și trebuie să pui anumite condiții.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Taur

Azi, vei lua decizii importante privind banii în calitate de soție sau pur și simplu de prietenă foarte bună . Se pare că sfaturile tale sunt deosebit de apreciate în aceste zile în familie.

Horoscop 2 mai – zodia Gemeni

Azi vei avea șansa să închei definitiv o situație neplăcută. Se pare că te aşteaptă documente importante de semnat la serviciu și vei finaliza o afacere care nu îți aducea niciun câștig.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Rac

Munceşti mai mult şi te străduieşti să finalizezi un proiect mai dificil până la sfârșitul zilei. Salvarea s-ar putea să vină chiar de la soțul sau de la un coleg care are mai multă experiență în domeniu.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Leu

Orice planuri ai avea pentru următoarele săptămâni, fă primul pas chiar azi și pregătește materialele, banii sau alte resurse de care vei avea nevoie. Dacă începi pregătirile azi, vei avea mai mult noroc.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Fecioară

Dacă nu ai noroc la bani, poate ai noroc în dragoste, cum spune o vorbă. Situaţia financiară este mai grea, dar dragostea va fi frumoasă și s-ar putea să ai o surpriză deosebită azi.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Balanță

Este o zi bună în care te poţi ocupa de planurile personale. Ți-ar prinde bine azi să termini munca mai repede și să te gândești ce vrei să faci la sfârșit de săptămână, câți bani merită să investești și cine te-ar putea ajuta.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Scorpion

Ești tentată să faci cuiva drag un cadou deosebit, care îl va surprinde. Poate fi vorba de o persoană care te-a ajutat mereu și care merită să primească o surpriză.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Săgetător

Te gândești la tot felul de obligații pe care le ai în familie sau la serviciu. Trebuie să rezolvi o situație care implică o sumă mai mare de bani, dar pe care nu o poți ocoli.

Horoscop 2 mai – zodia Capricorn

În cazul în care te-ai întors la serviciu, de dimineață încearcă să discuți cu o colegă despre tot ce aveți de făcut și cum puteți beneficia de mai multe avantaje. Este o zi bună să negociați cu șefii.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Vărsător

Este posibil să descoperi anumite nereguli într-o situație la serviciu și îți va lua timp până când vei reuși să le repari. Te va ajuta o colegă care are mai multă experiență în firmă.

Horoscopul zilei de 2 mai – zodia Pești

Va fi o zi anostă, dacă te întorci la muncă, dar dacă prelungești călătoria de 1 mai și vizitezi locuri inedite, te vei simți excelent, iar sănătatea ta va avea numai de câștigat. Petrece mai mult timp în aer liber!