Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Berbec

Profită de o zi bună în care ai putea face orice! Dar nu sta pe gânduri. Ieși la plimbare, întâlnește-te cu o prietenă bună, joacă-te cu copiii sau mergi la cumpărături cu soțul. Nu sta în casă!

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Taur

Este posibil să apară mici probleme legate de alergii, fie la mâncare, fie la cosmetice sau alte substanțe pe care știi că nu le suporți. Elimină orice lucru care știi că ți-ar putea face rău.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Gemeni

Îți faci planuri legate de serviciu, cauți noi oportunități sau îți organizezi treburile pentru luni. Azi nu reușești să te relaxezi, pentru că știi că vei avea mult de muncă.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Rac

Ocupă-te de câteva activități ușoare și relaxante prin casă. Dar, dacă ești la munte sau pe la rudele de la țară, petrece cât mai mult timp afară, în aer liber și fă plimbări lungi.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Leu

În primele zile din an, întotdeauna te simți liberă și îți place să lenevești. Dar azi ai putea să vizionezi câteva filme sau să inventezi un joc nou cu copiii.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Fecioară

Poate fi o zi bună pentru dragoste și pentru o relație nouă. După amiază sunt șanse mari să pleci la plimbare, să te întâlnești cu niște amici vechi și să cunoști pe cineva.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Balanță

Azi, ți-ar prinde bine să începi să faci mișcare, să faci gimnastică, yoga, volei, să te plimbi cu rolele sau orice alt sport care îți place. La început de an, activitatea fizică este necesară.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Scorpion

Sunt șanse mari să rezolvi rapid unele mici încurcături care au apărut imediat după Revelion. Dacă știi că ai găcut o gafă față de o persoană sensibilă, încearcă să dregi lucrurile.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Săgetător

Vei reuși să rezolvi problemele de comunicare din cuplu și vei afla lucruri care te vor surprinde despre partenerul tău, dar care sunt avantajoase pentru amândoi.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Capricorn

Vei discuta diverse planuri cu unii membri ai familiei sau cu soțul tău și vei încerca să îi convingi să te susțină. Nu apela la argumente logice, ci mai degrabă la sentimentele lor.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Vărsător

Poate fi o zi bună să rezolvi câteva treburi prin casă și să îi înveți pe copii să fie mai responsabili cu lucrurile lor. Spre seară, nu rata ocazia să petreci câteva ore cu o prietenă bună.

Horoscopul zilei de 2 ianuarie – zodia Pești

Intuiția ta este puternică azi și te va îndemna să te ocupi de câteva activități obositoare, dar pe care le vei rezolva ușor și vei fi mulțumită. Va fi o zi cu mici succese care te vor binedispune.