Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Berbec

Te poți baza pe intuiție, dacă trebuie să cheltuiești mulți bani sau dacă vrei să faci o afacere. Va fi o zi bună pentru investiții, dar mai ales pentru discuții cu privire la banii pe care i-ai economisit pentru copii.

Horoscop 2 decembrie – zodia Taur

Poate fi o zi frumoasă pentru relații noi, pentru o scurtă aventură sau chiar pentru o legătură de durată. Cresc șansele să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor care încearcă să te facă să renunți la singurătate.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Gemeni

Trebuie să lucrezi mult mai rapid la serviciu, să te achiți de obligațiile importante până la prânz. După amiaza este rezervată pentru activități mai relaxante și chiar pentru o plimbare mai lungă.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Rac

Relația de cuplu este în prim plan azi, ești mai liberă și te poți ocupa mai mult de activitățile preferate ale soțului sau iubitului tău. Este o zi în care pasiunea și sentimentele profunde sunt amplificate de Lună.

Horoscop 2 decembrie – zodia Leu

Ziua ar putea începe cu probleme la serviciu, cu veşti neplăcute, cărora trebuie să le faci faţă cu multă diplomaţie. În momentele critice, ar fi bine, totuşi, să îţi impui punctele de vedere.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Fecioară

Este posibil să apară probleme de sănătate azi, simptome neplăcute, dureri de cap nejustificate. Gândește-te cât de bine mănânci, dacă ai o alimentație bogată în fructe și lactate, așa cum este potrivită pentru zodia ta.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Balanță

Se pare că obligaţiile de la muncă se înmulţesc, fără să se anunţe şi o majorare a salariului. Mercur te va ajuta să găseşti o soluţie, astfel încât să împarţi cu colegii ceea ce ţi se pare mai dificil.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Scorpion

Vei reuşi să laşi în urmă anumite probleme de familie, de care se vor ocupa alte rude. Vei avea mai multă liniște și te vei concentra asupra problemelor tale. Nu este nevoie să scoți bani de la ciorap, dar găsești alte soluții.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Săgetător

Ai probleme în dragoste, dar acest lucru nu depinde doar de astre care îţi influenţează viaţa intimă. Dacă aştepţi ca partenerul de viaţă să ia decizii în locul tău, să facă el schimbările de care aveţi nevoie, vei fii dezamăgită.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Capricorn

Ar fi bine să acționezi, să iei decizii rapide cu privire la viața de cuplu și să nu te mai gândești la toate consecințele care nu te pot afecta. Uneori este bine să fii spontană și să nu mai calculezi riscurile minore.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Vărsător

Vor veni câteva momente critice în care este bine să fii directă şi hotărâtă, dacă vrei să îţi atingi scopurile. Dacă încerci să obţii ceva pe căi ocolite, nu vei avea deloc succes pentru că cei din jur nu te vor sprijini.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Pești

Dacă ai ocazia să călătorești, nu refuza! Traversezi o perioadă bună, în care Mercur este de partea ta și îți poate aduce surprize frumoase la drum lung. Ți-ar prinde bine să prelungești mini vacanța de 1 Decembrie.