Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Berbec

Astrele te ajută să găseşti soluţii mai simple pentru problemele tale, să îţi atingi mult mai repede scopurile urmărite. Profită de energia lui Jupiter și vei rezolva probleme dificile azi.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Taur

Venus te avertizează că te vei confrunta cu noi probleme în familie, în care îţi va fi greu să iei o decizie definitivă. Lasă lucrurile să se rezolve de la sine, chiar dacă le mai dai o mână de ajutor.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Gemeni

Vei obţine anumite beneficii sau avantaje la locul de muncă. Mercur, astrul câştigurilor, tranzitează semnul Săgetătorului şi îţi oferă şansa să lucrezi la un proiect bine plătite.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Rac

Prieteni din trecut sau rude îndepărtate revin în viaţa ta. Se anunţă evenimente în care sunt implicați și schimbări importante şi pline de emoţii.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Leu

Te aşteaptă o zi mai dificilă la serviciu, cu noi responsabilităţi şi proiecte grele. Nu este exclus să fii provocată să îţi cauţi un alt loc de muncă, dacă nu eşti mulţumită de evoluţia lucrurilor.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Fecioară

Mercur te avertizează să nu cheltuiești prea mult în primele zile de decembrie. Ai grijă să îţi achiţi datoriile cât mai curând, să nu apară complicaţii nedorite, şi păstrează nişte bani deoparte.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Balanță

Fii optimistă, indiferent de probleme! Niciuna din situaţiile dificile care te aşteaptă nu va fi imposibil de rezolvat. Cu răbdare şi oameni de încredere, vei trece cu bine de ziua de azi.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Scorpion

Astrele promit schimbări şi evenimente frumoase, care te vor scoate din rutina zilnică. Se pare că vei avea şansa să începi o activitate nouă, care te amuză și te relaxează.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Săgetător

Zodia ta, tranzitată în această perioadă de Mercur, primeşti veşti bune legate de situaţia materială. Este posibil să găseşti o nouă sursă de bani, chiar dacă vei munci mai mult decât de obicei.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Capricorn

Poate fi o zi de bun augur pentru mici afaceri şi pentru negocieri. Dacă vrei să cumperi sau să vinzi obiecte de valoare, cere sfatul unui expert şi ai răbdare până găseşti clienţi interesaţi.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Vărsător

Decembrie se arată deja o lună dificilă şi aglomerată, cu decizii grele. Dar, în cele din urmă, schimbările îţi vor aduce beneficii. Iar azi este una din zilele cu avantaje mari.

Horoscopul zilei de 2 decembrie – zodia Pești

După eclipsa de Lună, care a pus accentul pe confortul personal, trebuie să te ocupi și de sănătatea ta. Este un moment bun să faci sport din nou sau să descoperi beneficiile yoga.