Horoscopul zilei de 2 august – zodia Berbec

Cu o atitudine relaxată și încrezătoare, vei avea succes azi în tot ceea ce vrei să faci. Nu trebuie decât să planifici totul în ordinea priorităților și oamenii din jurul tău te vor susține.

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Taur

Fii cât mai relaxată și nu îți provoca partenerul să îți demonstreze tot timpul cât de mult ține la tine. Câteva zile împreună, fără griji și obligații, vor aduce un suflu nou în relația voastră.

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Gemeni

Fii atentă cu tensiunea arterială și hidratarea zilele acestea, mai ales azi, dacă trebuie să petreci mai mult timp pe afară, în soare. Nu neglija efectele caniculei!

Horoscop 2 august – zodia Rac

Se pare că o persoană mai în vârstă devine un adevărat obstacol în calea dorințelor tale și trebuie să găsești o soluție pentru a o ocoli. Ai încredere în ceea ce vrei să faci tu!

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Leu

Vei avea multe de făcut azi, mai ales dacă ești la birou și colegii tăi prin vacanță. Trebuie să te ocupi și de proiectele urgente ale celor care sunt plecați și care nu te pot ajuta.

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Fecioară

Ai şansa să te distrezi mai mult şi să te întâlneşti cu prietenii pe care îi vezi mai rar. Dacă eşti singură, Venus te ajută să cunoşti pe cineva. Poate fi vorba despre o persoană care are aceeași carieră ca și tine.

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Balanță

Încearcă să găseşti o soluţie să eviţi pierderile financiare, să faci cheltuieli cât mai mici, dar cu folos. Se anunţă o zi dificilă, în care vei fi nevoită să apelezi şi la bugetul pentru urgenţe al familiei.

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Scorpion

Va fi o zi frumoasă, vei cheltui mulți bani, mai ales dacă ești în călătorie, dar vei fi mulțumită de tot ceea ce vei face. Banii se vor întoarce la tine din alte surse și nu trebuie să îți faci griji pentru gaura din buget.

Horoscop 2 august – zodia Săgetător

Astrele vor grăbi ritmul activităţilor, iar programul tău va fi mai încărcat cu proiecte noi și azi și în următoarele zile. Dacă cineva îți propune o colaborare și ai şanse să mai câştigi nişte bani, nu refuza.  

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Capricorn

Este o zi bună pentru schimbări, chiar dacă planurile pe care ţi le-ai făcut deja par să fie bătute în cuie. Gândeşte-te la aspectele care nu sunt în favoarea ta şi la modul în care le poţi schimba.

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Vărsător

Profită de influența lui Mercur şi distrează-te! Oricât de grele şi obositoare ar fi responsabilităţile de zi cu zi, găseşte-ţi timp pentru petreceri şi plimbări. Azi poți avea o întâlnire care îți va ridica tonusul.

Horoscopul zilei de 2 august – zodia Pești

Îţi schimbi programul chiar de dimineață, la rugămintea prietenilor sau a partenerului de cuplu, dar vei avea o seară reuşită. Dacă muncești mult în timpul zilei, seara distrează-te și nu te mai gândi la cheltuieli. 

Citește previziunile generale pentru luna august, realizate de Medeea!