Cel mai bine o vor duce nativii care se află acum în vacanțe și concedii. Este o perioadă mai puțin favorabilă deciziilor și activităților dificile, în schimb astrele ne îndeamnă să ne mai odihnim câteva zile.

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Berbec

Trebuie să te adaptezi din mers la noi condiţii de lucru, mai dinamice şi mai provocatoare. La serviciu, vor veni câteva zile mai grele, dacă nu reușești să îți iei concediu. În relaţia cu cei din jur vei avea senzaţia că mergi pe spini şi evenimentele care te aşteaptă nu te ajută deloc să îmbunătăţeşti situaţia.

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Taur

Fereşte-te să cheltuieşti prea mulţi bani, mai ales pentru capricii de moment sau obiecte care nu sunt neapărat necesare. Situaţia ta financiară este destul de modestă în ianuarie şi nu se va îmbunătăţi prea curând. Dacă te implici în proiecte noi, este bine să le închei cât mai curând posibil.  

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Gemeni

Astrele îţi dăruiesc o atmosferă deosebit de frumoasă în relaţia de dragoste și în familie. Îţi vei face multe planuri în doi pentru care vei începe să lucrezi cât de curând. Dar zilele acestea, Mercur este retrograd, așa că nu lua decizii mari legate de bani și cumpărături prea scumpe.

Horoscop 2 – 8 ianuarie – zodia Rac

Te bucuri de o perioadă liniştită, lipsită de necazuri şi probleme, în care îi poţi lăsa pe cei din jur să se ocupe de casă sau de obligaţiile cotidiene. Este posibil ca prieteni sau cunoştinţe întâmplătoare să îţi prezinte idei noi de afaceri şi să îţi faci planuri care îţi vor aduce câştiguri bune.

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Leu

Astrele te sfătuiesc să încerci să lucrezi mai mult pe cont propriu. În aceste zile, chiar dacă Marte este retrograd, poți avea întâlniri cu oameni care te apreciază și care își doresc să colaboreze cu tine. Poate fi o perioadă foarte bună să pui pe hârtie planuri noi și să te gândești la o afacere de nișă.

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Fecioară

Fereşte-te de riscuri inutile, mai ales dacă sunt implicate investiţii importante în bani sau alte resurse. Schimbările care survin în viaţa ta te obligă să călătoreşti şi să cheltuieşti anumite sume de bani, dar trebuie să păstrezi un buget de rezervă.

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Balanță

În dragoste, trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare şi de mai multă încredere în cel pe care îl iubeşti. este posibil ca soțul sau iubitul tău să îți spună că a luat o decizie greșită și că trebuie să facă economii mai mari din bugetul familiei. Nu va fi deloc ușor, dar ar fi indicat să îl sprijini.

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Scorpion

Venus poate veni cu veşti bune legate de proiectele de viitor, de dragoste şi de câştiguri. Evenimente inedite te provoacă să aduci şi tu schimbări din care vei profita pe viitor, dar vor aduce clipe de bucurie şi persoanelor dragi. O schimbare benefică ar putea veni în carieră.

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Săgetător

Ai planuri mari pentru următoarele luni, dar situaţia ta materială este destul de modestă. Ar trebui să faci eforturi să strângi bani în luna ianuarie pentru a putea demara proiectele ambiţioase. Deocamdată, este bine să te mulțumești cu schimbările bune pe care le poți face în casă.

Horoscop 2 – 8 ianuarie – zodia Capricorn

Încearcă să te descurci cu banii care ți-au rămas după Sărbători, chiar dacă este un buget mai mic. Fereşte-te de credite bancare pentru că îţi vor aduce avantaje pe moment, dar pagube mari în viitor. Familia nu te va sprijini, dacă te înglodezi în datorii.  

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Vărsător

Pregăteşte ceva deosebit pentru cei dragi, mai ales dacă sunteți încă în vacanță! Surpriza ta îi va face fericiţi şi vei avea parte de afecţiune şi de o răsplată pe măsură. Vei avea nevoie de o atmosferă frumoasă în familie, să compenseze greutăţile care se anunţă la începutul lunii ianuarie.

Horoscop săptămânal 2 – 8 ianuarie – zodia Pești

Sarcinile de serviciu vor fi mai dificile la început de an. Responsabilităţile faţă de o anumită persoană sau faţă de proiectele noi de la serviciu vor creşte. Vor fi momente în care te vei simţi copleşită de toate lucrurile pe care le ai de făcut şi care trebuie terminate în timp record.