Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie  – zodia Berbec

Vor veni zile mai bune, dacă ai nevoie de bani și dacă ai avut probleme financiare în ultima vreme. Zodia ta va fi vizitată de Mercur, iar acest astru aduce întotdeauna vești bune legate de câștiguri. Începutul lunii aprilie va fi o perioadă câștigătoare, în care poți aduna bani pentru ceea ce vrei să realizezi luna aceasta. Profită de tranzitul lui Mercur și organizează o călătorie, dacă este necesară.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Taur

Ia-ți liber câteva zile și ocupă-te doar de lucrurile care îți plac sau care trebuie reparate prin casă. Începutul lunii aprilie este o perioadă favorabilă pentru zodia ta și vei avea de partea ta energia lui Venus. Marele astru pune acum accentul pe tot ceea ce înseamnă planuri și dorințe intime, personale, relații de dragoste și de cuplu. Ți-ar prinde bine să petreci mai mult timp cu partenerul tău de viață.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Gemeni

Te bucuri de mai multă energie și de o forță interioară care te ajută să te ocupi de toate treburile lăsate neterminate. Este o perioadă bună să te ocupi de lucrurile care nu mai merg cum trebuie și să găsești soluții. Mercur traversează acum zodia Berbecului unde energia lui este amplificată de elementul Foc. Fii pregătită pentru schimbări și pentru evenimente noi, alături de prietenii cei mai buni.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Rac

Este o perioadă bună să te ocupi de proiectele mărunte, dar frumoase, de proiectele creative. Ai putea decora casa cu noi obiecte interesante, ai putea schimba culoarea pereților sau ai putea schimba câteva piese de mobilier. Ai un tonus bun, primești și banii la timp, iar familia te ajută dacă vrei să te ocupi de schimbările necesare în casă. La serviciu, îți merge mai bine și comunici mai mult cu colegii.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Leu

Tot timpul ești preocupată să faci lucrurile doar așa cum vrei tu, considerând că ai cele mai bune idei. Dar vine o vreme când este bine să asculți și ideile altora. La serviciu, este foarte important să fii deschisă, că lucrezi în echipă, să organizezi o ședință pentru subiectele cele mai importante. Mercur din Berbec arată că, lucrând alături de ceilalți, vei avea mai multe de câștigat, nu doar bani.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Fecioară

Încearcă să îți faci timp liber pentru lectură, pentru un film, pentru o cafea cu o prietenă sau doar pentru cumpărături. În aceste zile, este bine să te ocupi de starea ta de bine și să încerci să echilibrezi munca, familia, obligațiile cotidiene și dorințele tale intime. Zilele aceasta, încearcă să eviți situațiile tensionate de la serviciu sau persoanele pretențioase, care au impresia că fac prea multe pentru tine.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Balanță

Vei beneficia de o energie astrală benefică pentru dragoste, pentru relația de cuplu și pentru legătura intimă dintre voi. Dacă au fost probleme și nu ați reușit să vă spuneți sincer ceea ce vă doare și ceea ce vreți să schimbați în viața voastră intimă, acum puteți vorbi deschis și veți găsi soluții. Va fi o perioadă bună pentru rezolvarea tuturor problemelor care țin de casă și de familie sau de rude.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Scorpion

Lasă lucrurile să evolueze în mod natural, cel puțin în prima decadă a lunii aprilie, și vei avea surprize frumoase în relația de cuplu. Viața intimă va fi mai bogată, iar partenerul tău va găsi modalități simple să te surprindă plăcut în fiecare zi. Este important să renunți la nevoia de control, măcar o perioadă, și vei vedea că veți comunica mult mai ușor pe toate planurile.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Săgetător

Concentrează-te asupra muncii tale și, datorită lui Mercur, vei avea șansa să rezolvi mai multe probleme de la serviciu și să finalizezi proiecte complexe. Vor veni și bani mai frumoși spre mijlocul lunii aprilie, dar până atunci ai grijă să te ocupi de toate obligațiile și vei fi apreciată. În viața personală, călătoriile pe distanțe scurte cu cineva drag îți vor ridica tonusul și te vei simți plină de energie.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Capricorn

Îți merge de minune în prima decadă a lunii aprilie, când Marte și Venus te ajută să te concentrezi mai bine la muncă și să obții rezultatele dorite. Se întrevăd și câștiguri mai mari pe termen lung. Pe de altă parte, Marte îți protejează acum sănătatea și va fi o perioadă bună să ții o dietă, să adopți un regim bazat numai pe verdețuri și legume sau să începi să faci un sport ușor și plăcut.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Vărsător

Ești în căutarea unor activități plăcute, ușoare, creative, care să îți umple timpul liber, mai ales dacă petreci mult timp pe acasă. Orientează-te către cursurile de limbi străine pe internet sau către un hobby creativ. Cu toate restricțiile impuse de pandemie, ieși mai des din casă și ieși cu una sau două prietene bune să vă relaxați în parc și să vă bucurați de soare. Nu sta în casă în zilele frumoase și calde!

Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie – zodia Pești

Ești preocupată de necesitățile copiilor și de reorganizarea casei, astfel că vei avea mai multe cheltuieli în prima decadă a lunii aprilie. Mai sunt diverse lucruri utile de cumpărat, iar copiii au nevoie de activități, cursuri extrașcolare sau cărți pentru studii mai complexe decât ceea ce fac la școală. După data de 7 aprilie, ar fi bine să te ocupi mai mult și de sănătatea ta și a familiei tale și să ieșiți mai des în aer liber.