Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Berbec

Este ultima zi de lucru, dar pare să fie cea mai dificilă pentru că au rămas o mulțime de lucruri neterminate. Încearcă să scapi de toate obligațiile de serviciu chiar de dimineață.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Taur

Fii optimistă, chiar dacă lucrurile nu merg în direcția dorită de tine. Azi este o zi în care primești influența pozitivă a lui Venus și trebuie să profiți de șansele pe care ți le scoate ea în cale.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Gemeni

Este o zi bună pentru bani, iar azi sunt șanse mari să recuperezi o sumă de bani împrumutată unei prietene. Spre seară, se anunță câteva momente tensionate în viața de cuplu.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Rac

Ai planuri mari pentru azi, dar te împiedici de niște lucruri mărunte pentru că vrei să fie totul perfect. Încearcă să mai închizi ochii când nu obții tot ceea ce vrei de la ceilalți și vei fi mai relaxată în weekend.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Leu

Cheltuielile cresc la final de săptămână și te îngrijorează faptul că trebuie să cumperi lucrurile mai scumpe decât ți-ai planificat. Dar calitatea contează cel mai mult!

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Fecioară

Este posibil să ai probleme financiare din cauza unei persoane care nu îşi plăteşte datoriile la timp sau care îţi cere bani pe termen lung. Împrumutul trebuie, însă, negociat și trebuie să pui anumite condiții.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Balanță

Trebuie să iei decizii importante privind banii familiei. Se pare că sfaturile tale sunt deosebit de apreciate în aceste zile și te poți gândi la o investiție pe termen lung împreună cu părinții.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Scorpion

Vei avea o zi profitabilă, dacă lucrezi în comerț, în vânzări sau imobiliare. Azi vei vinde ceva în profit și vei reuși să pui niște bani deoparte. Spre seară, ți-ar prinde bine o întâlnire cu priteneni de familie.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Săgetător

Poate fi o zi bună din punct de vedere financiar. Poate că primești salariu sau un bonus sau iei legătura cu un client care are o sumă serioasă de bani de investit.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Capricorn

Fii atentă la costurile ascunse pe care ar trebui să le faci, dacă doreşti să mergi pe un drum nou. Schimbările sau deciziile mari sunt mai puţin benefice la sfârșitul acestei săptămâni. Mai bine aștepți oferte mai bune.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Vărsător

Dacă ești foarte aglomerată la muncă, poţi lăsa controlul în mâinile colegilor în care ai încredere şi se vor descurca la fel de bine ca tine. Este o zi în care trebuie să lucrezi mai relaxată.

Horoscopul zilei de 19 martie – zodia Pești

Vei face o înţelegere cu o persoană apropiată din care poţi avea un profit important. În schimbul unor servicii, poţi beneficia de experienţa şi de relaţiile ei care te vor ajuta în carieră.