Horoscopul zilei de 19 august – zodia Berbec

Lasă complexele şi amintirile neplăcute deoparte, apropie-te de oamenii care te apreciază şi vei reuşi să îţi lărgeşti în curând cercul de prieteni. Ți-ar prinde bine o ieșire cu un grup cât mai vesel.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Taur

Ai parte de veşti deosebite chiar de dimineață, din partea cuiva drag din familie. Se pare că aceste veşti sunt legate de viitorul unuia dintre copii pentru care vrei să investești o sumă mai mare de bani.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Gemeni

Ești preocupată de bugetul tău pe luna august și te gândești la ideile pe care le-ai abandonat. Poate că, între timp, au apărut condiții mai favorabile sau beneficiezi de bani pentru a dezvolta o idee din trecut. 

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Rac

Ai un buget destul de modest pentru acest weekend, dacă nu recuperezi salariile restante sau banii pe care ţi-i datorează prietenii. Te vei descurca, totuşi, şi în aceste condiţii, dacă vrei să pleci în călătorie.

Horoscop 19 august – zodia Leu

Pune deoparte ce este al tău și ai mare grijă de economiile tale sau de lucrurile de preț pe care le deții. Trebuie să fii cu atât mai grijulie, dacă pleci în călătorie și iei cu tine lucruri de valoare.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Fecioară

Dacă vrei să investești în casă, vine o perioadă propice reparațiilor și renovărilor, pe care ar fi bine să le începi chiar de azi. Vei avea un weekend dinamic și vei face tot felul de cumpărături.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Balanță

Nu fii dezamăgită, dacă micile tale afaceri nu ies aşa cum ţi-ai dori! Momentele mai neplăcute vor fi compensate de voia bună a prietenilor. Lasă deoparte grijile legate de muncă şi de bani.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Scorpion

Se pare că te vei confrunta cu o problemă nouă la serviciu, cu care nu te-ai mai întâlnit. Te poți consulta cu un amic sau cu un fost coleg care lucrează în domeniul respectiv și care are multă experiență.

Horoscop 19 august – zodia Săgetător

Nimic nu pare prea greu azi, ba chiar astrele arată că începe un weekend foarte bun pentru zodia ta. Nu rata nicio șansă să te distrezi, mai ales dacă nu ți-ai mai văzut prietenii de demult.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Capricorn

Azi vei avea tot felul de discuții despre călătorii cu o persoană foarte prudentă, care încearcă să te convingă să renunți. Trebuie doar să acorzi mai multă atenție detaliilor când îți pregătești călătoria.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Vărsător

Simți nevoie să socializezi, să fii aproape de oamenii cu care te simți bine, ba chiar să organizezi o mică petrecere. Poți face orice îți dorești. Lasă grijile deoparte și bucură-te de timpul tău liber.

Horoscopul zilei de 19 august – zodia Pești

Primești bani și vei aduna o sumă suficientă pentru a demara un proiect pe care îl pregătești de ceva vreme. Iar soțul sau alte persoane apropiate din familie vor fi de partea ta.