Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Berbec

Merită să munceşti doar pentru lucrurile pe care le poţi duce la bun sfârşit. Planurile pentru care ai dubii pot eşua când te aştepţi mai puţin, mai ales dacă nu ai bani suficienţi.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Taur

Amână orice cheltuială azi. Nici investițiile în casă nu sunt favorizate azi. Mai bine te relaxezi făcând sport, dansând sau pregătind o prăjitură delicioasă pentru copii!

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Gemeni

Azi poate fi prima etapă dintr-o perioadă de transformare, în care trebuie să te obișnuiești cu anumite schimbări. Nu toate vor fi pe placul tău, dar trebuie să te acomodezi.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Rac

Dacă partenerul tău și relația de cuplu nu îți mai oferă, în ultima vreme, ceea ce îți dorești, azi trebuie să te gândești bine cum poți schimba acest lucru. Venus va fi de partea ta!

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Leu

Astrele te avertizează că te vei confrunta cu o persoană egoistă, care îţi poate da toate planurile peste cap. Mai bine te ocupi singur de ceea ce vrei să realizezi, decât să te bazezi pe ea.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Fecioară

Azi vei avea suficient timp liber pentru proiectele tale personale și ar fi bine să începi cu cel mai puțin costisitor dintre ele. Dacă azi faci primul pas, de mâine va fi tot mai ușor.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Balanță

Poate fi o zi destul de plictisitoare, dacă nu ai un hobby care să te scoată din rutină. Nici situaţia materială nu pare să fie prea bună. Dar o plimbare cu cineva drag va face ziua aceasta mai frumoasă.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Scorpion

Dacă aştepţi pe cineva drag, aflat departe, este posibil ca întoarcerea lui să se amâne. Dar aveți șansa să vă vedeți mai ușor on-line și, poate, așa va fi mai ușor să vorbiți despre un subiect delicat.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Săgetător

Cine se laudă că face prea multe, nu termină nimic niciodată. Bazează-te numai pe oamenii cu experienţă şi care înţeleg munca pe care o depui. Proiectele tale sunt destul dificil de realizat, dar azi ai timp să le planifici pas cu pas.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Capricorn

Încearcă să te odihnești mai mult, mai ales dacă ai avut o săptămână cu multe griji. Și evită orice discuție neplăcută cu soțul sau cu alți membrii ai familiei. Azi e o zi pentru odihnă.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Vărsător

Duminica trebuie să fie ziua ta cea mai liniștită, în care te poți ocupa de tine și de micile tale proiecte personale. Dar ți-ar prinde bine și o plimbare lungă cu mașina.

Horoscopul zilei de 18 octombrie – zodia Pești

Jupiter accentuează nevoia de de aventură, dar și intuiția. Iar intuiția ta îți poate da un sfat foarte bun încă de dimineață, să pleci departe de casă și de grijile cotidiene. Încearcă să planifici o drumeție la munte