Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Berbec

Alege o muncă ușoară azi sau renunță la serviciu, cere o zi liberă și bucură-te de o activitate relaxantă. Este Lună plină azi și ar fi indicat să te odihnești și să îți dozezi efortul.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Taur

Luna plină din Fecioară de azi poate fi un moment optim pentru câștiguri și pentru a aduna mai mulți bani în contul de economii. Soțul poate aduce acasă o sumă mai mare de bani.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Gemeni

Este o zi potrivită să te ocupi de casă, să faci curățenie generală, să faci ordine în sertare sau să repari lucrurile pe care le mai poți repara. Dar nu arunca nimic din ceea ce poate fi salvat!

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Rac

Va fi o zi bună cu vești din familie, de la copiii plecați în alt oraș sau în altă țară. S-ar putea să primești vizita unuia dintre ei sau vizita unei prietene care știe să te binedispună.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Leu

Petrece mai mult timp pe acasă, gătește ceva bun pentru familie sau găsește un joc nou pentru copii. Încearcă să eviți cumpărăturile sau distracțiile prea scumpe, chiar dacă este vineri.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Fecioară

Vei fi nevoită să te ocupi de o situație delicată din familie, de o soră care trece prin clipe grele sau de părinții cu probleme de sănătate. Dar pentru fiecare vei găsi o soluție bună.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Balanță

Luna plină ar putea amplifica azi dureri neștiute sau simptome pe care nu le-ai luat în calcul până acum. Dacă se întețește durerea de cap, poate ai nevoie de un consult oftalmologic.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Scorpion

Vei munci mult dimineața, dar vei fi apreciată. Ba chiar s-ar putea să fie o zi bună pentru a primi un bonus la salariu sau pentru a discuta despre o colaborare mai bine plătită.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Săgetător

Problemele de la serviciu necesită concentrare și pot apărea situații neclare, care vor rămâne în coadă de pește. O discuție cu patronul sau cu șeful direct nu prea are sorți de izbândă.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Capricorn

Va fi o zi bună, mai ales dacă ai început un proiect important în urmă cu 2 sau 3 săptămâni. Azi sunt șanse mari să se încheie acest proiect și să îți aducă și beneficiile dorite.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Vărsător

Trebuie să îți verifici banii din cont și cheltuielile necesare până la sfârșitul lunii. Luna plină din Fecioară te obligă să fii mai atentă la cumpărături și să renunți la obiecte inutile.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Pești

Este posibil să apară unele indispoziții dimineața, o durere de cap, dureri de articulații sau vești neplăcute de la părinți. Nu pune la suflet, pentru că vor trece și te vei simți mai bine după amiaza.