Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Berbec

Azi vei avea șansa să închei definitiv o situație neplăcută. Se pare că te aşteaptă documente importante de semnat, un contract de vânzare-cumpărare sau o poliţă de asigurare. Nu este exclus să fie vorba chiar de un act de divorţ.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Taur

Azi, vei lua decizii importante privind banii altor persoane, fie în calitate de consilier, partener sau pur și simplu foarte bun prieten. Se pare că sfaturile tale sunt deosebit de apreciate în aceste zile.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Gemeni

Încearcă să fii cât mai relaxată de dimineață și să nu te apuci de prea multe lucruri deodată. Este mult mai important să discuți cu oamenii și să afli ce își doresc, decât să faci tu totul în locul lor.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Rac

Munceşti mai mult şi te străduieşti să finalizezi un proiect mai dificil până la sfârșitul zilei. Salvarea s-ar putea să vină chiar de la soțul sau un partener de lucru care are experiență în domeniu.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Leu

Orice planuri ai avea pentru următoarele săptămâni, fă primul pas chiar azi și pregătește materialele, banii sau alte resurse de care vei avea nevoie. Dacă începi pregătirile azi, vei avea mai mult noroc să le finalizezi mai repede și să câștigi timp.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Fecioară

Dacă nu ai noroc la bani, poate ai noroc în dragoste, cum spune o vorbă. Situaţia financiară este mai grea, dar dragostea va fi frumoasă și s-ar putea să descoperi un ajutor nesperat din partea soțului.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Balanță

Ți-ar prinde bine azi să termini munca mai repede și să te gândești ce vrei să faci la sfârșit de săptămână, câți bani merită să investești și cine te-ar putea ajuta.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Scorpion

Pune-ți în practică ideile, pentru că este nevoie de o schimbare sau de o metodă nouă de lucru. Mercur te ajută să dovedești că ideile tale sunt ingenioase, dacă nu îți asumi riscuri inutile. 

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Săgetător

Joi seara este un moment bun să te relaxezi cu prietenii apropiați sau chiar să ieși la o terasă. Până la urmă, toate problemele se rezolvă, inclusiv cele financiare.  

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Capricorn

Situaţia ta financiară pare să se îmbunătăţească. Azi ai o șansă să găseşti o sursă de venituri ocazională. Poate fi vorba de colaborarea la un proiect din domeniile tale de interes.

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Vărsător

Dacă ești angajată, primești noi responsabilități la muncă și se anunţă schimbări de pe urma cărora vei câştiga, dar trebuie să te implici mai mult decât alții. 

Horoscopul zilei de 18 martie – zodia Pești

Ar fi bine să îi dai o lecție despre bani și cumpătare copilului tău, dacă începe să îți ceară mai mulți bani decât de obicei. Azi este o zi bună să petreci mai mult timp cu el și să îl înveți lucruri noi.