Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Berbec

Trebuie să găsești soluții noi să îţi rotunjeşti veniturile lunare. Dacă nu eşti angajată, azi sau în următoarele zile vei avea ocazia să îţi găseşti un loc de muncă și trebuie să negociezi salariul în favoarea ta.

Horoscop 18 mai – zodia Taur

Se pare că trebuie să faci un sacrificiu, să renunţi la un anumit privilegiu pentru a fi mai aproape de o persoană deosebită. Gândește-te bine la consecințele pe termen lung.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Gemeni

O prietenă apropiată îţi va cere să faci o schimbare pentru ea, care îți va prinde totuși bine. Veți discuta multe despre voi două și despre prioritățile voastre în aceste zile.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Rac

Ai grijă de casă şi de obiectele de valoare pe care le deţii. Instalează o alarmă sau montează o încuietoare mai sofisticată la uşa de la intrare. Există riscul să fii jefuită.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Leu

Mare atenție la bani și la carduri. Riscul de a fi înșelată sau chiar jefuită se pare că este destul de mare azi. Ai grijă unde pui portofelul și nu ține cardurile împreună cu buletinul.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Fecioară

Ai parte de întâlniri cu mai mulţi membri ai familiei, iar unii dintre ei vor încerca să te convingă să lucrezi cu ei pentru a pune pe roate o investiție importantă.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Balanță

Soțul sau iubitul te poate dezamăgi azi. Se pare că nu va reuşi să îşi ţină o promisiune făcută cu mai multe luni în urmă. Va avea nevoie de mai mult timp pentru găsi resurse noi.

Horoscop 18 mai – zodia Scorpion

Fă tot posibilul să scapi de datorii în aceste zile! Astrele au veşti bune din punct de vedere financiar, se pare că vei primi banii aşteptaţi de multă vreme, dar ai grijă de ei în locurile aglomerate.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Săgetător

Lucrurile pe care le realizezi sunt apreciate şi sunt răsplătite. Începe o perioadă mai bună pentru cariera ta. Chiar azi poți avea o discuție optimistă cu unul dintre superiori.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Capricorn

Vei primi sprijin și vei avea parte de răspunsuri pozitive şi din partea unor persoane cu care doreai să colaborezi. Poate fi o zi bună pentru munca de echipă.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Vărsător

Înarmează-te cu răbdare, deoarece planurile tale pentru următoarele zile vor fi date peste cap. Evenimentele sau întâlnirile mai importante vor fi amânate.

Horoscopul zilei de 18 mai – zodia Pești

Apar momente tensionate în familie și situații în care nu poți face nicio schimbare. De data aceasta va trebuie să te resemnezi că nu poate fi nimeni lângă tine și să ții capul sus.