Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Berbec

Relaţiile profesionale sunt favorizate în această zi, mai ales dacă lucrezi în vânzări sau iei contact direct cu clienţii. Chiar azi poţi încheia afaceri bune şi poţi colabora mai bine cu colegii ambițioși.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Taur

Vei avea senzația că partenerul de viață îți ascunde ceva important și poate să apară o problemă de comunicare între voi. Nu lăsa lucrurile neclare să vă afecteze relația intimă!

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Gemeni

Vei găsi soluții ingenioase la micile probleme care apar peste zi, dar nu ține nasul pe sus dacă ideile tale sunt mult mai bune decât ale celorlalți. Lucrează în echipă și vei fi apreciată.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Rac

Gândeşte-te mai mult la calitate şi eficienţă, decât la cantitate. Dacă munca ta nu devine rentabilă, este posibil ca pierderile să se înmulţească de la zi la alta. Azi, trebuie să fii mai eficientă.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Leu

Se pare că trebuie să găsești o soluție salvatoare pentru unul dintre copii care a intrat în bucluc. Fără tine nu se poate descurca, pentru că nu are experiența necesară.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Fecioară

Apar mai multe şanse să câştigi mai bine sau să obţii anumite avantaje la serviciu, dar numai unele dintre ele merită cu adevărat încercate. Dacă nu faci o alegere bună, este posibil să muncești degeaba.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Balanță

Intuiția ta este mai puternică azi și vei reuși să te descurci mult mai bine în situațiile care necesită acțiune imediat. Spre seară, vei avea câteva ore de relaxare deplină alături de copii.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Scorpion

La locul de muncă te aşteaptă iar schimbări, deşi credeai că toate tensiunile au luat sfârşit. Trebuie să fii foarte atentă să nu comiţi erori care ţi-ar putea diminua salariul sau câştigurile.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Săgetător

Veniturile tale vor creşte suficient ca să poţi pune departe sume utile pe mai târziu. Dacă ai o mică afacere de familie, îți merge bine și azi și reușești să iei legătura cu persoane interesate de serviciile tale.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Capricorn

Negocierile nu merg prea bine azi. Singurele speranţe care se vor îndeplini azi vor fi cele legate de bani, în sensul că poți primi salariul, un comision sau un împrumut folositor.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Vărsător

În cuplu, va fi o zi mai tensionată. Partenerul de viață înţelege mai greu noile tale preocupări, mai ales dacă te implici într-un proiect major la serviciu și vei lucra adesea peste program.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Pești

Lucrurile din casă și spaţiul în care trăieşti încep să nu îţi mai placă. Eşti hotărâtă să renovezi, chiar dacă ştii că ar trebui să mai amâni o vreme. Începe cu obiectele mai puţin costisitoare.