Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Berbec

Va fi o zi plină de vești, dar multe dintre ele nu vor deloc pe placul tău. Ai răbdare până se limpezesc lucrurile și vei vedea că sunt speranțe de mai bine.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Taur

Este posibil ca, în cursul dimineții, o persoană apropiată să îți facă reproșuri pentru că nu ții cont și de părerea ei. Spre seară, încearcă să o împaci cu o surpriză plăcută.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Gemeni

Schimbul de idei cu oameni care gândesc la fel cat tine va fi avantajos azi și vei găsi sprijin printre colegii care vor să pună lucrurile în mișcare. Este ultima zi în care mai puteți discuta despre ce aveți nevoie la serviciu.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Rac

Cineva care ține foarte mult la tine îți face un cadou deosebit. Este posibil să primești un obiect vechi și de valoare, pe care ți-l doreai de multă vreme. Iar cine știe că îl apreciezi, ți-l va dărui să ai grijă de el.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Leu

Este o zi bună să numeri banii, să verifici ce buget ai disponibil pentru cadourile de Crăciun și să mergi la cumpărături. Pe la prânz, o discuție cu șeful sau cu șefa ta poate fi avantajoasă.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Fecioară

Poate fi o zi bună de cumpărături, mai ales dacă mai ai de luat cadouri. Chiar dacă Sărbătorile vor fi modeste anul acesta și nu te întâlnești cu mulți prieteni, unora le poți trimite prin curier daruri simbolice.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Balanță

Vei avea o discuție confuză cu unii dintre colegi sau cu un șef de departament care se gândește la anumite schimbări chiar înainte de Crăciun. Lămurește lucrurile până nu este prea târziu.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Scorpion

Este cea mai bună zi să îți plătești facturile și să cumperi ultimele cadouri. După amiază, ocupă-te de casă și repară lucrurile care așteaptă de ceva vreme să fie reparate.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Săgetător

Te caută rudele, poate un frate sau o soră, care vor să lămurească anumite probleme delicate de familie. Spre seară, vei avea discuții cu partenerul de viață despre Revelion.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Capricorn

Păstrează bani şi pentru distracţia de Revelion, oricât de tentant ar fi să cumperi multe cadouri de Crăciun. Astrele te avertizează să nu îţi risipeşti toate economiile, să pui deoparte bani şi pentru tine.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Vărsător

Venus aduce vești bune, iar veniturile tale sporesc. Primeşti o primă sau un dar în bani de la o rudă care vrea să te ajute. Crăciunul acesta se anunţă mai bogat.

Horoscopul zilei de 18 decembrie – zodia Pești

Venus anunță risipă, dar este firesc să cheltuieşti mai mulţi bani în preajma Crăciunului. Este mai important să le faci celor dragi cadouri frumoase şi să îi vezi zâmbind fericiţi!