Horoscopul zilei de 18 august – zodia Berbec

Păstrează timpul liber de azi doar pentru tine. Mergi la salon, fă-ți o manichiură nouă sau mergi la piscină după amiază. Încearcă să petreci câteva ore relaxante, ca și cum ai fi în vacanță.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Taur

Oricât de mult ai avea de lucru azi, nu te enerva din cauza colegilor sau partenerilor care nu își cunosc meseria. Pe seară, organizează garderoba de acasă și aruncă hainele de care nu ai nevoie.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Gemeni

Activitățile de rutină te ajută azi să păstrezi un ritm echilibrat. Vei rezolva totul mai repede și vei avea timp și pentru proiectele tale personale. Pe seară, o plimbare lungă este aproape necesară.

Horoscop 18 august – zodia Rac

Jupiter pune accentul pe o comunicare directă şi mult mai eficientă cu oamenii care te pot ajuta. Poţi încheia un parteneriat valoros în carieră sau un contract care aduce mai mulți bani.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Leu

Păstrează-ţi calmul şi mergi înainte pe drumul ales, indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti.    Vei reuşi să ocoleşti necazurile, datorită lui Venus care îți aduce sprijinul unei femei influente.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Fecioară

Marte te avertizează că este posibil să apară inadvertenţe şi te vei lovi de oameni care îţi vor pune beţe-n roate ori de câte ori este vorba de acte oficiale. Fii atentă la detaliile din documente!

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Balanță

Este o zi excelentă să te desprinzi de grijile cotidiene. Încearcă să închei cât mai repede munca și mergi la plimbare după amiază. Poți hoinări în voie prin locurile preferate din oraș și te vei simți revigorată.

Horoscop 18 august – zodia Scorpion

Poate fi o zi mai dificilă, dacă ai decizii majore de luat. Nu lăsa pe nimeni să te demoralizeze şi să îţi aducă aminte cu ce lipsuri te confrunţi. Este momentul să acţionezi și să încerci strategii noi.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Săgetător

Vei avea şansa să îţi renovezi locuinţa, cu ajutor din partea unor persoane apropiate, astfel încât costurile să fie cât mai reduse. Familia are nevoie de mai mult confort și azi vei găsi soluții pentru tot ce ai nevoie.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Capricorn

Fugi de singurătate şi vrei să fii mereu înconjurată de oameni. Dar vin şi momente în care trebuie să fii singură, să îţi pui ordine în gânduri şi să alegi binele de rău, fără să mai fii influenţată de alții.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Vărsător

Vor fi momente în care deciziile tale vor veni în ajutorul întregii familii. Ceea ce faci azi va avea consecințe pe termen lung. Se pare că vei lua anumite hotărâri care vor ajuta pe cineva cu probleme de sănătate.

Horoscopul zilei de 18 august – zodia Pești

Astrele te avertizează că poţi descoperi pierderi sau lipsuri la care nu te aşteptai şi vei avea nevoie de o sumă mare de bani pentru a le compensa. Nu este exclus să lipsească documente importante.