Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Berbec

Ziua poate începe fără prea mare tragere de inimă, mai ales după Duminica Floriilor în care te-ai bucurat de timp liber. Până la prânz apar deja piedici în calea planurilor tale legate de bani.

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Taur

Vei avea mai mult de lucru, inclusiv peste program. Nu eşti mulţumit de obiectivele care se impun la serviciu și încerci să le ajustezi sau să le finalizezi înainte de Paște.

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Gemeni

Vei avea o zi mai bună la serviciu și deja stabilești noi contacte sau obiective împreună cu șefii sau colegii tăi. Luni este o zi în care trebuie să pui pe roate toate treburile pe întreaga săptămână.

Horoscop 18 aprilie – zodia Rac

Ar fi bine să te abții de la cheltuieli mari luni și marți. Dar spre seară, vor apărea presiuni din partea familiei care are nevoie de lucruri tot mai scumpe. Mare atenție ce investiții vrei să faci!

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Leu

Eşti optimistă, comunici ușor cu toată lumea şi te apuci cu spor de treburile mărunte, absolut necesare la birou. Până la închierea programului poți spune că vei termina tot ceea ce ți-ai propus, dacă nu depinzi de alți colegi.   

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Fecioară

Oricât de mult ţi-ai dori să mai schimbi câte ceva în planurile tale de viaţă, este bine să te abţii. Luna plină din Balanță încurcă toate proiectele noi, dar te ajută să finalizezi o idee mai veche.

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Balanță

Bucură-te de micile victorii pe care le vei avea la serviciu și de aprecierea pe care o primești din partea superiorilor. În următoarele zile, se pot primi prime de Paște consistente.

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Scorpion

Lasă în seama altora treburile mai dificile, iar tu caută idei noi pentru timpul liber, gândește-te la planurile pe termen lung pentru familie din care vei avea de câștigat. Va fi o zi bună pentru proiecte.

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Săgetător

Ziua de luni este o zi bună să analizezi îndeaproape listele de cumpărături pentru Paște și planurile pe care le-ai făcut pentru familie. Cu cât ai multe zile libere de Paște, cu atât îți va fi mai bine!

Horoscop 18 aprilie – zodia Capricorn

Se pare că vei avea o zi mai dificilă și este posibil să descoperi greșeli în actele de la birou. Unele plăți vor întârzia. Pe de altă parte te vor supăra şi relaţiile încordate cu unii colegi.

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Vărsător

Se pare că rudele apropiate, o soră sau un frate, te critică și provoacă discuții neplăcute în familie chiar înainte de Paște. Tensiunea se va menţine o perioadă lungă, dacă nu iei măsuri imediate.

Horoscopul zilei de 18 aprilie – zodia Pești

Nu s-a mai întâmplat de mult să îţi meargă atât de bine la serviciu sau în afaceri. Deja unele proiecte încep să funcționeze și vei găsi un om de încredere cu care poți discuta aspectele mai complicate.