Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Taur

În relaţia de dragoste, problemele continuă şi trebuie să clarifici lucrurile din timp, înainte să se amplifice. Poate că partenerul sau soțul tău a folosit o sumă de bani mai mare, fără să se gândească la riscuri.  

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Gemeni

Poate că este necesară o etapă nouă în relația de cuplu. Sunt lucruri de care v-ați plictisit, sunt momente în care nu vreți să mai continuați anumite activități. Găsește ceva nou!

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Rac

Planurile de călătorie se amână, posibil din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate acestea, va fi o zi frumoasă, dacă îți păstrezi buna dispoziție.

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Leu

Pune laptop-ul deoparte toată ziua și nu mai verifica telefonul din oră în oră. Încearcă să te relaxezi azi și să nu te mai gândești la grijile cu care ai încheiat săptămâna.

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Fecioară

Dacă este vremea rece, stai în casă și gândește-te bine la ceea ce vei face cu timpul tău liber. Poate găsești soluții la toate problemele care s-au adunat zilele trecute.  

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Balanță

Azi trebuie să faci un efort și să te desprinzi de resentimentele pe care le-ai adunat cu privire la o persoană sau la o situație neplăcută. Nu rezolvi nimic, dacă le păstrezi la suflet.

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Scorpion

Va fi o zi excelentă, dacă te bucuri de prezența prietenilor și uiți de grijile cotidiene. Dar, dacă azi lucrezi, trebuie să te concentrezi asupra unei situații mai deosebite, care nu suferă amânare.

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Săgetător

Va fi o zi frumoasă, dar vor fi și câteva momente mai tensionate, dacă primești o veste neplăcută din partea familiei, din partea părinților mai bătrâni. Trebuie să găsești repede o soluție pentru ei, eventual să le trimiți bani.

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Capricorn

Bucură-te de linişte şi fă planuri cu familia sau cu partenerul de cuplu pe termen lung. Ar fi bine să vă gândiți și la o împărțire mai riguroasă a bugetului. Dar, după amiaza, lăsați grijile deoparte și relaxați-vă!

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Vărsător

Se anunță discuții importante în familie, în urma cărora trebuie să iei o decizie. Nu este exclus să discuți azi cu părinții și despre renovarea locuinței sau despre o moștenire.  

Horoscopul zilei de 17 octombrie – zodia Pești

Caută dragostea, doar dacă eşti sigură că vrei să îţi întemeiezi o familie mai târziu. Legăturile pasagere nu îţi vor aduce decât probleme şi eşecuri, inclusiv în plan profesional.