Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Berbec

Fii pregătit să faci față unor noi provocări și unei situații mai complicate. Marte te obligă să faci alegeri dificile şi să pui în aplicare o soluție mai costisitoare.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Taur

Venus poate să aducă momente mai tensionate în relația de cuplu și te obligă să accepți o situație pe care nu ți-o dorești. Cu toate acestea, vei constata că există și părți bune.

Horoscop 17 noiembrie – zodia Gemeni

Ar fi bine să te bazezi pe intuiție în relația de dragoste, chiar dacă nu prea ai încredere în ea. Este posibil ca partenerul de viață să nu îți spună tot ceea ce îl necăjește, dar așteaptă ca tu să îl sprijini.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Rac

Va fi o zi mai complicată și apar cheltuieli mari. Dar ai încredere în oamenii care te iubesc, pentru că vor face tot posibilul să te ajute să treci peste problemele mai delicate.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Leu

Îţi este greu să iei decizii în familie, deoarece fiecare dintre cei dragi vrea altceva. Ba unii se mai şi răzgândesc de la o zi la alta. Cel mai bine ar fi să amâni planurile pe care le aveai şi să aştepţi zile mai bune.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Fecioară

Va fi o zi mai puţin norocoasă din punct de vedere al câştigurilor. Chiar dacă tocmai ai primit salariul, banii de care dispui sunt tot mai puţini. Azi ar fi bine să nu cumperi nimic.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Balanță

Mercur provoacă tot felul de probleme care te obligă să cheltuieşti mai mult. Dar azi ai șansa să cumperi ceva ce îți dorești de multă vreme la un preț mai bun decât te așteptai.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Scorpion

Va fi o zi norocoasă în care vei avea tot sprijinul celor din jurul tău. Mercur favorizează comunicarea, primești mesaje de la prieteni, ești căutată la telefon și vei avea câteva discuții plăcute cu prietenele apropiate.

Horoscop 17 noiembrie – zodia Săgetător

Bucură-te de clipele libere de azi și încearcă să simplifici lucrurile, dacă ai prea multe de făcut. Unele dintre ele mai pot fi amânate, fără să pierzi nimic. Din contră, vei avea mai mult timp să te ocupi de ele mai târziu.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Capricorn

Când partenerul de viață are alte planuri decât tine, ar fi bine să îți găsești timp și să le asculți. Poate că iese ceva bun și din ideile celuilalt. Este o zi în care nu trebuie să te grăbești să faci doar ce vrei tu.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Vărsător

Cheltuieşti mult, împrumuţi bani sau plăteşti pentru altă persoană, care nu se descurcă prea bine din punct de vedere financiar. Ai grijă, totuși, să păstrezi niște bani și pentru tine, mai ales pentru sănătatea ta.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie – zodia Pești

Se pare că trebuie să plăteşti o datorie de onoare, să faci la rândul tău o faptă bună şi să ajuţi o persoană apropiată. Nu dispui de prea mulţi bani, dar te vei descurca apelând la alte persoane dispuse să ajute.