Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Berbec

Vei avea o zi mai grea, în care trebuie să iei decizii dificile pe ultima sută de metri. Eşti presată de timp şi de persoane care se grăbesc să rezolve situaţii delicate la serviciu.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Taur

Vei lucra mult azi și vei simți presiunea unor obligații de serviciu care se complică. Nici colegii nu au prea multă experiență cu problemele cu care te confrunți. Poate că aveți nevoie de un jurist.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Gemeni

Marte poate complica relaţiile cu unele rude sau cu un prieten în care aveai încredere. Vei avea nevoie de multă răbdare şi diplomaţie să descurci toate iţele.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Rac

Primești o veste mai neplăcută și încerci să găsești ajutor pe la prieteni, dar mulți dintre ei nu au timp să fie alături de tine. Nu renunța ușor la o prietenie veche, doar pentru că traversezi o zi mai dificilă.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Leu

Încearcă să acorzi mai multă încredere persoanei iubite, chiar dacă ai dovezi care se întorc împotriva ei. Spre seară, adevărul va ieși la suprafaţă și veiconstata că a fost o simplă greșeală.

Horoscop 17 martie – zodia Fecioară

Te afli într-o situaţie în care trebuie să cumperi produse sau servicii de calitate și scumpe. Consideră că faci o investiţie în viitorul tău şi nu fă compromisuri! Merită să scapi de vechiturile defecte.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Balanță

Este posibil să apară probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat în trecut. Consultă un alt medic sau încearcă și un tratament naturist, împreună cu tratamentul clasic.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Scorpion

Dacă vrei să îţi protejezi economiile, ar fi bine să te gândeşti la un cont bancar, la care să apelezi în perioadele grele. Azi este o zi bună să îți deschizi un cont de economii.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Săgetător

În zilele următoare te poţi baza pe generosul Mercur care îţi aduce bani în casă, fie sub formă de salariu, fie sub forma unor câștiguri și cadouri. Dar azi fii generoasă cu prietenii care au nevoie de tine.

Horoscop 17 martie – zodia Capricorn

Fă o faptă bună și interesează-te unde poți face donații pentru refugiații din Ucraina în localitatea ta. Situația lor este disperată, iar generozitatea ta va fi răsplătită de astre.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Vărsător

Jupiter pare să fie generos cu zodia ta şi să îţi ofere o nouă şansă din punct de vedere profesional. Dacă apare o ocazie bună, profită de ea imediat, dar fără să îţi pui în pericol actualul loc de muncă.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Pești

O persoană apropiată, poate un copil, îşi poate găsi o preocupare nouă care o va îndepărta de tine. Plecarea ei te va afecta, dar trebuie să te gândeşti şi la avantajele pe care le poate avea mai târziu.