Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Berbec

Astrele te ajută să îți organizezi mai bine timpul și să oferi mai mult timp persoanei dragi. Dacă au existat anumite disensiuni între voi, de azi sunt șanse să uitați de ele pentru totdeauna.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Taur

Îți merge mult mai bine la serviciu și reușești să finalizezi o activitate sau un proiect care vor fi plătite bine. Dimineața beneficiezi de un spor de energie care te ajută să negociezi mult mai bine.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Gemeni

Este o zi bună pentru muncă, dar și pentru călătorie, dacă trebuie să te deplasezi în altă localitate. Mercur te ajută să pleci la drum și să rezolvi tot ce ai de rezolvat cu bine.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Rac

TRebuie să fii mai atentă cu sănătatea ta și să incluzi mai des în meniu salatele proaspete. Ai nevoie de crudități, ai nevoie de legume pentru vitamine și hidratare.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Leu

Vei avea mai mult de muncă, iar unele dintre proiectele de serviciu se vor complica pe parcurs. Fii atentă la detalii și mai ales la hârtiile pe care le semnezi!

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Fecioară

Marte te provoacă să fii mai independentă, să iei decizii ferme, chiar dacă faci o alegere dificilă. Dacă te pripești, vei regreta mai târziu. De aceea, ar fi bine să îi urmărești pe ceilalți. 

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Balanță

Noutățile sunt de bun augur, dar trebuie să le faci treptat. Cheltuielile vor crește pe măsură ce găsești noi lucruri care îți plac, de aceea este bine să nu te grăbești!

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Scorpion

Ai prea multe pe cap la serviciu și nu reușești să te mai ocupi de casă sau de micile obligații de familie. Încearcă să îți convingi copiii să se implice ei mai mult în treburile casei.

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Săgetător

Lucrurile se vor îmbunătăți la serviciu, este posibil să lucrezi alături de o nouă echipă sau într-un spațiu mai bun. Dacă munca ta este apreciată și ai rezultate imediate, vei avea și beneficii mari. 

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Capricorn

Proiectele pe care le începi acum au șanse mari să crească și să îți aducă succes! Fii ambițioasă și nu renunța la ideile tale, chiar dacă întâlnești obstacole neprevăzute sau nu ai suficienți bani.   

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Vărsător

Venus tranzitează acum Casa succeselor sociale și a relațiilor cu superiorii. Vei ieși în evidență la întrunirile importante și poți ieși în câștig dacă negociezi fără să faci compromisuri. 

Horoscopul zilei de 17 martie – zodia Pești

Profită de energia lui Mercur și încearcă să te ocupi mai mult de tine. Călătorește sau odihnește-te, mergi la un centru spa sau fă din nou sport. Starea ta de bine trebuie să fie prioritară.