Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Berbec

Mai ai câteva zile de aşteptat până când vei reuşi să îţi vezi un vis împlinit. Deocamdată, trebuie să te concentrezi pe ce ai de făcut la serviciu și vor veni și recompensele financiare.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Taur

Amână planurile importante, câtă vreme nu te poţi baza pe venituri mai consistente. Te poţi îngloda în datorii, fără să îţi dai seama. Aşteaptă vremuri mai bune, mai ales dacă sunt planuri costisitoare.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Gemeni

Evită întâlnirile sau discuțiile importante legate de bani și afaceri. Mercur retrograd lucrează împotriva ta şi este posibil să îţi dea toate planurile peste cap.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Rac

Vei avea discuții neplăcute legate de bani cu persoane cu care ai fi dorit să faci anumite cumpărături sau mici investiții împreună. Înţelegerile cu ceilalţi se pot destrăma din cauza contribuțiilor financiare pe care le are fiecare.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Leu

Astrele favorizează azi călătoriile pe distanţe scurte şi arată că beneficiezi de venituri puţin mai mari decât la începutul lunii. După data de 17 mai, te poţi aştepta la un bonus semnificativ, pe lângă salariu.

Horoscop 17 mai – zodia Fecioară

S-ar putea să fi tentat să cumperi lucruri scumpe, poate un calculator sau un ceas de marcă. Gândește-te bine dacă ai nevoie de ele sau dacă nu poți folosi banii în scopuri mult mai practice.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Balanță

Poate fi o zi bună să pui țara la cale, să analizezi ce mai ai de făcut și cum poți trece peste obstacolele sau dificultăţile pe care le întâmpini acasă. Astrele te ajută să pui ordine în cheltuielile şi să îţi organizezi bugetul.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Scorpion

Păstrează un ton moderat când vorbești cu oamenii din jurul tău, în mod special cu partenerul sau cu cei mici. Ai tendința să devii autoritar și inflexibil, când lucrurile nu merg așa cum dorești tu.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Săgetător

Poate fi o zi lipsită de întâmplări deosebite sau evenimente, dar o poți face tu mai frumoasă dacă pui accentul pe dragoste și pe ceea ce are nevoie relația de cuplu.

Horoscop 17 mai – zodia Capricorn

Se pare că azi este nevoie de judecata ta imparțială. Abilitățile tale de lider pot fi utile și acasă, într-un mic conflict din familie, nu doar în afaceri sau la serviciu.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Vărsător

Evită să intri în discuţii neplăcute sau conflicte cu persoanele apropiate. Îşi vor da seama singure când greşesc, dacă greşesc. Nu trebuie să le reaminteşti tu la fiecare pas.

Horoscopul zilei de 17 mai – zodia Pești

Dimineața ești încordată și îngrijorată din cauza problemelor de la serviciu. Nu lăsa pe nimeni să te influențeze. Poți face această zi să fie mult mai destinsă și mai veselă.