Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Berbec

Este posibil să cunoşti persoane interesate să îşi extindă afacerile şi să îţi ofere o colaborare. Cântărește bine ce timp liber vei avea pe viitor și cât de multe avantaje îți aduce o muncă în plus.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Taur

Poate fi o zi mai dificilă în familie, cu discuții pe care tu le consideri inutile. Sfaturile sau propunerile tale par să fie ocolite, pentru că fiecare îşi doreşte altceva decât îţi doreşti tu.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Gemeni

se impune o discuție cu partenerul de viață, dacă ați ajuns la un punct în care nu mai gândiți la fel. Ar fi bine să vă rezolvați problemele înainte de Crăciun. Cu siguranţă, vei reuşi să găseşti un compromis în cele din urmă.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Rac

Planurile tale trebuie să ţină cont de restricţiile bugetului din luna decembrie. Se apropie Sărbătorile și te așteaptă cheltuieli mai mari, așa că nu cumpăra mai mult decât ai trecut pe listă.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Leu

Pregăteşte-te pentru o zi cu surprize la serviciu. Se schimbă structurile vechi și este posibil să fii transferată într-un alt departament unde vei lucra după un program nou de anul viitor.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Fecioară

Venus favorizează schimbări benefice în relaţia de cuplu. Profită de momentele frumoase dintre voi şi încearcă să rezolvi problemele mai vechi discutând sincer cu persoana iubită despre ce vă doriți unul de la altul.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Balanță

Vei avea mult de lucru şi vei reuşi să îţi pui în valoare experienţa. Cu fiecare problemă pe care o rezolvi, vei avea şansa să te afirmi, mai ales că șefii vor să finalizeze multe proiecte înainte de Crăciun.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Scorpion

Ai grijă să îți plătești datoriile cât mai repede începând de azi. Facturile neplătite, impozitele restante, o datorie către un prieten… toate cad pe capul tău, dar trebuie să le rezolvi înainte de Crăciun.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Săgetător

Dacă ţi-ai planificat o călătorie în perioada vacanţei de Sărbători, ar fi bine să verifici din nou rezervările și condițiile de călătorie. Mercur, astrul călătorilor, va fi de partea ta, dar nu este exclus să apară niște încurcături înainte de plecare.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Capricorn

Mercur pune capăt problemelor financiare, cel puţin până la sfârşitul lunii decembrie, şi te sfătuieşte să te bucuri de luna cadourilor din toată inima. Azi primești niște bani care vin ca o recompensă pentru eforturile tale.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Vărsător

Vei avea o zi mai bună și vei reuși să realizezi câteva lucruri deosebite. Cu bugetul de la începutul lunii decembrie, vei pune la cale planuri pe care ai fost nevoită să le amâni zilele trecute.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Pești

Mercur aduce vești și anunţă evenimente de familie care te obligă să pleci de acasă. Se pare că trebuie să îți vizitezi rudele aflate în altă localitate și să le ajuți într-o situație mai dificilă.