Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Berbec

Marte, astrul relaţiilor şi al întâlnirilor, se află într-o conjunctură tensionată cu Jupiter. Te poţi aştepta oricând la surprize din partea lui, mai ales legate de planurile pe care ţi le-ai făcut pentru seara asta.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Taur

Primeşti sprijinul astrelor în tot ceea ce faci şi mai ales în ceea ce priveşte câştigurile. Vei reuşi să îți convingi șefii că meriți mai mult decât o simplă primă de Crăciun.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Gemeni

Indiferent ce faci dimineața, ai grijă să termini totul cât mai repede și să îți lași câteva ore pentru o plimbare lungă după amiaza. Ai nevoie de mișcare, chiar dacă vremea este mohorâtă.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Rac

Evită discuțiile contradictorii cu partenerul de viață, deoarece nu veți ajunge la niciun compromis. Mai bine vă gândiți cum să vă ajutați unul pe celălalt pentru a vă împlini amândoi dorințele.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Leu

Nu te împaci prea bine cu Mercur azi. Este astrul risipei şi te îndeamnă la cheltuieli prea mari pentru bugetul tău. Încearcă, totuşi, să te fereşti de împrumuturi.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Fecioară

Vei avea o zi liniștită și te poți concentra pe munca ta. Singurele momente tensionate pot fi legate de o situaţie mai dificilă din familie, pe care nu o poţi rezolva rapid.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Balanță

Vei avea mai mult timp liber după amiază și ți-ar prinde bine să te întâlnești cu o prietenă sau să le faci o vizită părinților tăi. Dacă sunt în vârstă, sigur vor avea nevoie de tine azi.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Scorpion

Ocupă-te de îndatoririle tale, încearcă să rezolvi mai multe lucruri azi și să te bucuri de zile libere în următoarea perioadă. Dar evită oamenii care vorbesc mult și îți cer sfaturi inutile.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Săgetător

Gândește-te bine la dorințele și nevoile tale, dar și la banii pe care ai reușit să îi aduni. Se apropie Sărbătorile și vei face cheltuieli mai mari. Există riscul să dai banii pe lucruri nepotrivite.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Capricorn

Vorbește cu cineva de încredere, dacă simți nevoia unui sfat. Un prieten vechi, care este mereu lângă tine, îți va oferi mai mult decât o vorbă bună. Îți poate oferi ceva rar și anume liniște sufletească.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Vărsător

Vei avea de rezolvat tot felul de treburi urgente în familie, mai ales după amiaza. Este posibil ca evenimente neaşteptate să te oblige să îţi schimbi planurile până pe seară.

Horoscopul zilei de 17 decembrie – zodia Pești

Prietenii sau familia te vor ajuta să te achiţi de datorii şi de toate responsabilităţile pe care le ai începând de azi. Vei fi mai relaxată, dar nu lăsa treburile importante de pe o zi pe alta.