Horoscopul zilei de 17 august – zodia Berbec

Bucură-te de vară şi de vacanţă, cât timp mai poţi pleca în concediu, şi lasă treburile casnice pentru zilele răcoroase din septembrie. Gândește-te azi la o nouă destinație pentru o scurtă excursie.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Taur

Este miercuri și este o zi bună pentru zodia ta. Ți-ar prinde bine să stai pe acasă, să te odihnești, să discuți cu copiii despre planurile lor sau despre jocurile care le plac. Va fi o zi bună în familie.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Gemeni

Fii spontană, fii creativă, nu sta în casă și încearcă să organizezi o ieșire cu prietenii. Va fi o zi cu vibrații pozitive, în care poți face lucruri frumoase pentru tine, fără să cheltuiești prea mult.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Rac

Ai încredere în experiența și dibăcia ta, mai ales dacă te lovești de noi obstacole la serviciu. Le poți depăși, dacă îți folosești toate resursele și nu lași pe nimeni să te influențeze sau să amâne problemele.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Leu

Călătoreşte şi alege destinaţii mai puţin frecventate de turişti, să te bucuri de linişte. Este o zi foarte bună pentru zodia ta pentru a pleca la drum lung, chiar și singură, dacă nu te însoțește nimeni.

Horoscop 17 august – zodia Fecioară

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, Saturn te sfătuieşte să te îndrepţi curând şi spre alte domenii decât cel în care ai lucrat. Cu spiritul tău analitic, poți face față în multe domenii.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Balanță

Astrele te ajută favorizând călătoriile, dacă vrei să pleci în vacanţă. Cumpărăturile şi orice alt proiect legat de casă ar trebui amânate. Dar este o zi bună să pleci chiar de dimineață într-o excursie.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Scorpion

Vei fi nevoit să investeşti în repararea unor lucruri valoroase, să renunţi la unele vechi şi să le înlocuieşti cu unele noi, mai scumpe. Poate că ai nevoie de un calculator nou, mai performant.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Săgetător

Dacă doreşti să te afirmi la serviciu, este timpul să te implici în activităţi noi. Poate fi o zi bună să înveți să lucrezi cu un nou program de calculator și să îți testezi cunoștințele în diverse situații.

Horoscop 17 august – zodia Capricorn

Dacă ai nevoie de o nouă vacanță, pleacă în locurile în care ai fost fericită. Începând de azi, 17 este un număr bun care îți poartă noroc pentru următoarele zile, când vei fi departe de casă.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Vărsător

Întâlnirea cu oameni ambiţioşi te va stimula să munceşti mai mult şi să fii mai ambiţioasă. Pot apărea oferte interesante de muncă și se schimbă lucrurile în favoarea ta, dacă îți cauți altă meserie.

Horoscopul zilei de 17 august – zodia Pești

Este posibil ca soțul sau iubitul tău să facă planuri noi azi pe care ți le va comunica în curând. Unele dintre ele presupun cheltuieli mai mari și trebuie să te gândești dacă merită să folosiți economiile făcute.