Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Berbec

Este o zi foarte bună să îți plătești datoriile către prietenii buni sau împrumutul pe care ți l-au dat părinții cu ceva vreme în urmă. Dacă ai încasa niște bani pe data de 15, nu mai sta pe gânduri și achită datoriile.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Taur

La serviciu, încearcă să rămâi pe o poziţie neutră, indiferent de natura conflictului dintre colegi. Tensiunile vor persista o vreme, dar se vor rezolva fără ca tu să intervii, mai ales dacă nu ești afectată direct.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Gemeni

Dacă ți-ai propus un obiectiv foarte clar la început de săptămână, dar ai întâmpinat mici obstacole zilele trecute, azi este o zi bună să rezolvi piedicile și să mergi mai departe. Va fi o zi bună și pentru întâlniri.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Rac

Astrele te sfătuiesc să te ocupi cât mai repede de problemele legate de anumite acte importante pentru familie. Cere ajutorul rudelor, dacă apar încurcături de natură juridică.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Leu

Dacă te simți lipsită de noroc, poate că banii vin mai greu, ține minte că efortul tău și ideile bune vor aduce și beneficii în cele din urmă. Doar că nu vor veni azi, dar sunt șanse mari să vină curând.

Horoscop 16 septembrie – zodia Fecioară

Ţi-ar prinde bine câteva zile libere, să pleci într-o scurtă călătorie, dacă problemele de serviciu nu trebuie rezolvate urgent. Tu ești mare amatoare de călătorii și ai putea îmbina utilul cu plăcutul.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Balanță

Jupiter te ajută să rezolvi o problemă veche, din cauza căreia ai pierdut, poate, o sumă mare de bani. Începând de azi sunt șanse bune să recuperezi pierderile semnificative.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Scorpion

S-ar putea ca eforturile pe care le faci la muncă să fie mult mai mari, decât câștigurile care ți se cuvin. Gândește-te cum îți poți împărți timpul, energia și obligațiile, astfel încât să merite banii.

Horoscop 16 septembrie – zodia Săgetător

Nu te grăbi să rezolvi problemele de familie mai puțin importante, fără să ții cont de costuri şi de compromisurile pe care le faci. Trebuie să te gândeşti la consecinţe, dacă risipeşti rezerva de bani.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Capricorn

O prietenie stinsă se reaprinde cu o flacără nouă. Te surprinde comportamentul unui prieten de demult și te convinge cu încrederea lui deplină în tine. Merită să vă întâlniți azi și să depănați amintiri.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Vărsător

Partenerul de cuplu ar vrea să schimbe ceva, dar nu îndrăzneşte să vorbească deschis. Poți afla totul de la o prietenă care ştie cum să îl tragă de limbă. Cert este că ar vrea ca relația voastră să evolueze.

Horoscopul zilei de 16 septembrie – zodia Pești

Un coleg cu o experiență vastă are o propunere sau o idee ingenioasă care îţi uşurează munca. Vei constata că singură nu poți face față la toate situațiile imprevizibile care apar la serviciu.