Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Berbec

Evită deciziile mari azi, pentru că este o zi în care emoțiile te pot amăgi și poți interpreta greșit multe lucruri. Sunt posibile discuții neplăcute pe marginea unui subiect sensibil.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Taur

Ziua aceasta îţi poate aduce un proiect dificil, dar avantajos în carieră. Este posibil să fii nevoit să te ocupi şi de treburile altor colegi sau de un proiect abandonat de un coleg care își dă demisia.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Gemeni

Relația cu persoana iubită poate fi mai dificilă, mai ales în prima parte a zilei, pentru că nu știi prea bine ce vrea. După amiază, te ocupi pe ultima sută de metri de obligațiile de serviciu.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Rac

Fii atentă cu sănătatea ta și ai grijă să nu te expui prea mult în locuri publice aglomerate. La serviciu, ocupă-te de priorități doar în măsura în care pot fi rezolvate rapid.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Leu

Poate fi o zi mai dificilă din punct de vedere financiar şi este posibil să acumulezi datorii. Încearcă, totuşi, să nu te împrumuţi cu sume mari, pe care nu le poţi returna uşor.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Fecioară

Profită de energia pe care Jupiter, astrul şanselor, o aduce în zodia ta. Spre finalul zilei de vineri, influenţa lui devine mai puternică, iar tu vei reuși să îţi vezi un vis devenit realitate.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Balanță

Venus îţi oferă o zi excelentă pentru afaceri și pentru cariera ta. Ea te poate ajuta să faci afaceri mai bune sau să câştigi un bonus lucrând peste program. 

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Scorpion

Astrele te ajută să faci un pas înainte în carieră, să descoperi proiecte sau activităţi mult mai atractive decât cele la care lucrezi. Profită de influenţa Lunii noi din Balanță şi caută un post nou.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Săgetător

Se anunţă cheltuieli mari şi planuri ambiţioase de familie. Faci tot posibilul azi să aduni banii pe care ți-i datorează alte persoane și să faci o investiție importantă pentru copii.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Capricorn

Luna nouă de azi și Venus te avertizează asupra unor probleme delicate de familie. Nu este exclus să apară şi probleme de sănătate, mai ales dacă ai copii.

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Vărsător

Luna nouă din Balanță atrage norocul şi îţi oferă şansa de a obţine mai multe beneficii de pe urma muncii tale. Vei lucra peste program, vei avea mai puţin timp liber pentru tine, dar vei fi mulţumită. 

Horoscopul zilei de 16 octombrie – zodia Pești

Te implici în prea multe activităţi în acelaşi timp şi rişti să iei decizii greşite sub presiunea timpului. Încearcă să îţi faci ordine în priorităţi şi se te ocupi de proiectele mai puţin costisitoare.