Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Berbec

Acordă mai multă atenţie sănătăţii tale, fă sport în aer liber sau adoptă un regim care să-ţi îmbunătăţească tonusul fizic. Orice dietă sau activitate nouă începută azi va avea mai mult succes.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Taur

Evită să îţi impui mereu punctul de vedere în situaţiile spinoase de la serviciu. Ascultă-i şi pe cei din jur şi încearcă să alegi soluţiile cele mai potrivite. Sunt cazuri în care nu te descurci singură.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Gemeni

Fii precaută ori de câte ori persoanele dragi deschid discuţia asupra unui subiect sensibil. Marte te avertizează că poţi pierde afecţiunea unui prieten apropiat, dacă eşti prea severă cu el.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Rac

Mergi pe drumul stabilit şi ţine cont de lucrurile pe care deja le-ai programat împreună cu ceilalţi. Schimbările nu sunt favorizate de astre, nici azi, nici în următoarea perioadă, şi te pot costa destul de scump.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Leu

Apar tentaţii care te vor face să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus şi este posibil să intri în datorii. Încearcă, totuşi, să nu împrumuţi sume mari de bani pe care nu le poţi returna la timp.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Fecioară

Poate fi o zi foarte aglomerată la serviciu și sunt șanse mari să primești responsabilități în plus. Poate că unul dintre șefi nu reușește să organizeze prea bine treburile și vei fi nevoită să discuți cu el.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Balanță

Jupiter anunţă probleme în relaţia de cuplu sau în grupul de prieteni apropiaţi. Este posibil să fii dezamăgit de o persoană de la care aveai aşteptări mari. Dar situaţia se va ameliora curând.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Scorpion

Va fi o zi excelentă, chiar dacă ai mult de lucru sau ești stresată că unele proiecte nu se îndreaptă. Vei găsi alte soluții! Trebuie doar să rămâi calmă și să organizezi totul mai bine.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Săgetător

Vei avea ocazia să întâlneşti oameni deosebiţi şi să îţi faci noi prieteni. Unele persoane vor face o impresie puternică asupra ta şi vei simţi nevoia să discuți mai mult cu ele.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Capricorn

Aparenţele te pot înşela şi există riscul să faci o greşeală faţă de o persoană care nu îţi doreşte decât binele. Nu lua nicio decizie pripită, dacă nu cunoști toate detaliile.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Vărsător

Vei fi pusă în situaţia de a renunţa la un obiect sau la un proiect deosebit pentru a câştiga simpatia unei persoane importante pentru tine. Compromisul îţi poate aduce, însă, un prieten devotat.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie – zodia Pești

Alungă grijile azi și încearcă să fii mai organizată și să pui în ordine toate activitățile din casă. Dacă lucrezi de acasă, îți va prinde bine să te detașezi o vreme de treburile casnice.