Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Berbec

Se apropie Luna plină, care va avea faza maximă pe data de 18 martie, și trebuie să fii mai atentă la sănătatea ta. Nu neglija durerile de cap, durerile de articulații sau durerile de stomac. Pot ascunde lucruri mai grave!

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Taur

Va fi o zi tensionată, dacă aștepți finalizarea unui proiect, un răspuns sau o decizie finală din partea unui șef. Probabil așteptarea se va prelungi, astfel că azi nu trebuie să îți faci iluzii.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Gemeni

Vei fi destul de îngrijorată azi sau stresată, emoțiile se amplifică și nu reușești să te echilibrezi sufletește. Încearcă să faci ceva simplu și frumos pentru tine, spre exemplu să ieși la o plimbare lungă.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Rac

Cineva drag îți aduce zâmbetul pe buze chiar dacă tu ești întoarsă pe dos de dimineață. Oricât ai fi de îngrijorată de situația socio-politică, încearcă să te protejezi emoțional.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Leu

Ești foarte activă azi și simți că poți face mai multe, să muncești mai mult sau să dăruiești mai mult. Interesează-te dacă este nevoie de voluntari în locațiile unde sosesc refugiații din Ucraina.

Horoscop 16 martie – zodia Fecioară

Evită ideile extreme, ascultă opinii din toate părțile, încearcă să fii cât mai obiectivă și echilibrată, iar colegii tăi te vor aprecia. Va fi o zi cu spor la serviciu, dacă reușiți să lucrați împreună.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Balanță

Oricât de mult ai avea de lucru la serviciu, nu te lăsa copleșită de stres. Detașează-te de griji, rezolvă prioritățile și, după amiaza, oprește timpul pentru tine, să te odihnești.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Scorpion

Poți deveni mai posesivă cu copiii sau cu soțul, dacă apar mici probleme de sănătate. Găsește un tratament eficient sau remedii naturiste bune, dar nu îi sufoca cu grijile tale!

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Săgetător

Este posibil să apară un conflict sau o discuţie neplăcută cu o persoană care cere prea mult de la tine. Încearcă să eviți situația și să nu îi dai satisfacție. Gândeşte-te la interesele tale!

Horoscop 16 martie – zodia Capricorn

Ai încredere în forţele proprii şi încearcă să te ocupi de problemele mai dificile, pe care le-ai ocolit până acum. Marte este într-o poziţie favorabilă şi te va sprijini printr-o conjunctură norocoasă.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Vărsător

Te bucuri de dragoste, iar relaţia cu partenerul îţi oferă clipe deosebite. Veţi avea mai mult timp pentru voi doi şi veţi avea ocazia să lămuriţi mici probleme care vă necăjeau.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Pești

Lucrurile pe care ţi le doreşti foarte mult se lasă aşteptate. Din punct de vedere financiar, îţi va fi destul de greu să realizezi ceea ce ţi-ai propus, dacă  nu ai pus deoparte niște economii.