Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Berbec

Simți nevoia să te întorci asupra unei situații neclare sau să iei legătura cu o persoană care a avut cândva un rol important în viața ta. Îți va prinde bine să te sfătuiești cu ea dinnou.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Taur

Îți atrage atenția o persoană cu un caracter puternic și ești tot mai interesată să ai o relație apropiată cu ea. Azi, dialogul dintre voi devine tot mai intens.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Gemeni

este o zi bună să te concentrezi mai mult asupra muncii tale, decât asupra problemelor personale pe care nu ai cum să le rezolvi deocamdată. Marte îți arată, însă, soluții bune la serviciu.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Rac

Lucrezi intens și ești mulțumită pentru că simți că faci progrese mari. Până la prânz, deja poți spune că ai rezolvat cel puțin una sau două dintre situațiile mai complicate de la serviciu.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Leu

Munca va fi în prim plan, dar vei avea timp și pentru familie și pentru mici distracții care te vor binedispune. La serviciu, trebuie să termini la timp tot ce ai de făcut. Nu lăsa nimic de azi pe mâine, pentru că lucrurile se vor complica.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Fecioară

Te loveşti de probleme administrative pe care trebuie să le rezolvi singură. Fie că sunt la serviciu, fie că fac parte din viața cotidiană, ai nevoie de o sumă mai mare de bani.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Balanță

Muncești mult, mai ales dacă ai o poziție de conducere, și trebuie să lucrezi la un studiu, la un proiect sau la o analiză complicată. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Scorpion

Se pare că banii de care ai nevoie se lasă așteptați. Începând de azi, trebuie să fii mult mai atentă la cheltuieli. În ceea ce privește sprijinul financiar, acesta poate veni de la o soră sau de la un frate.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Săgetător

Va fi o zi dinamică, în care trebuie să te deplasezi în diverse locuri pentru a lua contact cu noi clienți sau angajatori. Vei face multă mișcare, dar vei avea și câteva discuții profitabile.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Capricorn

Iubirile din trecut sunt tot mai estompate și te simți pregătită să aduci pe cineva nou în viața ta. Se pare că bărbatul care îți face curte de ceva vreme va reuși să îți rețină întreaga atenție azi.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Vărsător

Vor fi momente în care vei fi nevoită să alegi între mai multe situații sau propuneri, deși niciuna nu îți oferă chiar tot ce ți-ai dori. Alege ceea ce știi că te va face fericită, fără compromisuri.

Horoscopul zilei de 16 martie – zodia Pești

Profită de tot ceea ce se întâmplă frumos în jurul tău. Ieși cu prietenele când te invită la o cafea, descoperă ce hobby mai au copiii tăi și distrează-te cu ei după amiaza.