Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Berbec

Relaţiile pe care le ai cu patronii sau cu persoanele de care depinzi financiar se vor îmbunătăţi. Chiar dacă este eclipsă de Lună plină, influența ei mai puțin favorabilă nu te va atinge azi.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Taur

Încearcă să eviți orice situație delicată, orice sămânță de scandal și orice discuție din care nu poți câștiga. Ziua de azi, dominată de eclipsa de Lună plină din Scorpion nu este în favoarea ta.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Gemeni

Mercur retrograd și eclipsă de Lună. Cu o asemenea conjunctură, zodia Gemeni nu are nimic de câștigat. Mai bine te concentrezi asupra problemelor de serviciu și apoi ieși la o plimbare.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Rac

Vei fi mai sensibilă azi și te vei gândi adesea la greșelile din trecut. Ce a fost, a fost. Nu poți întoarce timpul înapoi. Iar dacă nu poți repara unele greșeli, mai bine mergi mai departe.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Leu

Ocupă-te doar de obligațiile de la muncă și încearcă să eviți plimbările prin magazine. Nu este o zi prea bună să cumperi ceva. S-ar putea să nu fi mulțumită de alegerile tale.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Fecioară

Ar fi bine să te întâlnești cu prietenii vechi sau să stabilești noi întâlniri cu persoanele care ţi-au propus mai demult un loc de muncă. S-ar putea ca oferta lor să fie valabilă şi în aceste zile.

Horoscop 16 mai – zodia Balanță

Chiar dacă vremea nu este pe placul tău, o schimbare în programul zilnic îţi va prinde bine și te va ajuta să te destinzi. După ce termini programul de lucru, ocolește drumul spre casă și mergi la o plimbare lungă.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Scorpion

Dacă apar probleme în relaţia de cuplu, ar fi mai bine să lași timpul să le rezolve, ca să nu le complici inutil. Eclipsa de Lună plină din zodia ta anunță o zi foarte dificilă pentru relația intimă.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Săgetător

Se pare că primești o veste mai bună. Lucrurile reintră pe făgaşul normal şi poţi da uitării micile necazuri de acasă. Cu banii stai mai bine, dar nu este o zi prielnică pentru cumpărături.

Horoscop 16 mai – zodia Capricorn

În viaţa sentimentală lucrurile par să se complice, mai ales dacă relaţia de iubire se află abia la început. Anumite decizii ale persoanei iubite te fac să te gândești serios la viitorul vostru.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Vărsător

Jupiter îţi dezvăluie un secret de familie care, însă, nu îţi aduce niciun avantaj. În curând, va provoca schimbări pe care nu ai cum să le întorci în favoarea ta. Nu intra în conflict cu rudele.

Horoscopul zilei de 16 mai – zodia Pești

Aştepţi o schimbare pe plan profesional, dar orice noutate legată de serviciu s-ar putea să fie doar temporară. Dacă începi să lucrezi într-un loc nou, promisiunile de la început nu se vor adeveri.