Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Berbec

Toată lumea se bazează pe tine, la serviciu. Este posibil ca ședința de azi să aducă noi obligaţii şi noi treburi urgente de rezolvat până seara. Dar vine și un ajutor de unde te așteptai mai puțin.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Taur

Ai un program foarte încărcat azi, iar lucrurile par să se complice din cauza unor persoane care refuză să te ajute. Dar fii optimistă, pentru că oamenii de care depinzi în munca ta vor găsi o rezolvare.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Gemeni

Vei scăpa de problemele urgente încă de dimineață şi vei avea parte de o zi chiar liniştită. Nu este exclus ca, în munca ta, să descoperi un aliat din umbră, care are aceleaşi interese ca tine.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Rac

Muncești foarte mult, ba chiar te implici și în proiectul altor colegi și ai tendința să promiți ajutor, fără să știi dacă îl mai poți oferi sau nu. Fii mai rezervată și așteaptă să vezi ce rezolvă ceilalți.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Leu

Vei avea o zi norocoasă, cu o veste bună care va sosi chiar de dimineață. Se pare că soțul îți va împărtăși o bucurie din viața lui. După amiază vei recupera şi banii de care ai nevoie pentru un proiect costisitor.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Fecioară

Te răzgândeşti asupra unor planuri la serviciu şi faci tot posibilul să schimbi ceea ce ai stabilit cu mult timp în urmă. Noile soluții găsite de tine ți se par mult mai bune, dar vei dezamăgi anumite persoane.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Balanță

Eşti preocupată de situaţia ta financiară la început de săptămână. Aştepţi bani şi vor sosi, dar abia spre seară. Pe de altă parte, dacă ai reuşit să pui deoparte o sumă importantă, nu ai de ce să îți faci griji.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Scorpion

Este posibil să apară cheltuieli neaşteptate legate de proiectele mai noi la care lucrezi de ceva vreme. Se pare că ai neglijat anumite aspecte sau detalii care ți se păreau nesemnificative și acum ai nevoie de un buget mai mare pentru a le rezolva.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Săgetător

În familie, primeşti o nouă responsabilitate care pare să fie legată de modernizarea locuinţei sau de cumpărarea unor obiecte noi. Cu banii nu stai prea bine, dar te vei descurca în cele din urmă cu un împrumut.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Capricorn

Ai o șansă să discuți cu diverși parteneri despre noi surse de câştig dacă lucrezi în comerţ, turism sau servicii medicale. După amiaza, te poţi confrunta cu anumite probleme de familie mai greu de rezolvat.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Vărsător

Ai ocazia să îţi consolidezi cariera și să te ocupi de alte proiecte ale firmei, la care nu ai avut acces până acum. Fii atentă la cheltuieli spre seară pentru că vei risipi uşor banii adunați în ultima vreme.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Pești

Împarte resursele cu grijă şi dozează-ți efortul în funcţie de priorităţi. Este o zi mai tensionată, în care Uranus şi Jupiter pot crea dezechilibre şi îţi pot aduce pierderi. Concentrează-te pe ceea ce este cu adevărat important azi.