Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Berbec

Ziua de azi te pune în faţa unor alegeri dificile. Poate că ar fi bine să stai mai mult de vorbă cu părinţii, înainte de a lua o decizie. Și-ar prinde bine să petreci mai mult timp cu mama sau cu fraţii tăi și să discutați peîndelete.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Taur

Dimineața îți merge bine la serviciu. În privinţa celorlalte planuri şi dorinţe, faci paşi mici dar siguri. Spre seară te vei bucura de timp liber şi chiar de o plimbare prin parcurile amenajate de sărbătoare.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Gemeni

Mare atenţie la obligaţiile pe care le ai la locul de muncă. Dacă nu reuşeşti să planifici fiecare problemă în detaliu, vei pierde ocazia de a le rezolva în timp util. Vei fi provocată să schimbi chiar şi echipa cu care lucrezi.

Horoscop 16 decembrie – zodia Rac

Tensiunea creşte în viața de cuplu, dar faci planuri care te pot face fericită. Chiar dacă relaţia voastră se află abia la început, este momentul să discutați și să vă mutaţi împreună înainte de Crăciun. 

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Leu

Te simţi revigorată. Diverse aspecte din viaţa ta se vor îmbunătăţi, dar mai ales cele legate de câştiguri sau salarii. Azi vei avea parte şi de înţelegere din partea superiorilor când vei solicita o mărire de salariu.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Fecioară

În relaţia cu partenerul tău, fereşte-te să faci promisiuni dacă nu aveți suficienți bani pentru a le împlini. Azi trebuie să fie o zi simplă, cu mici plăceri pe care le poți face ușor pentru o seară mai frumoasă în doi.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Balanță

Cele mai plăcute momente de azi vor fi cele în care vei reuşi să vizitezi o persoană dragă. Dacă toată ziua ești concentrată asupra muncii, spre seară încearcă să te eliberezi și să treci pe la sora sau pe la mama ta.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Scorpion

Ziua poate începe cu mici probleme de sănătate, dureri de cap sau probleme cu tensiunea. În afară de medicamentele pe care le iei, ar fi bine să schimbi şi mediul în care lucrezi și să ieși mai mult la aer curat.

Horoscop 16 decembrie – zodia Săgetător

Înveseleşte-ţi casa, schimbă locul mobilelor acolo unde poţi, să îţi dea senzaţia că trăieşti într-un cadru nou. Este o zi bună să înnoiești câteva lucruri, să cumperi cadouri de Crăciun și să te bucuri de luminițele din oraș.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Capricorn

La serviciu te simţi precum peştele în apă. Toate merg ca pe roate, chiar dacă ai mult de lucru. Este o zi bună să închei un contract care a adus avantaje și bani și să discuți prelungirea lui pentru anul viitor.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Vărsător

Va fi o zi dedicată familiei și trebuie să fie o zi bună. Dar printre prietenii familiei tale îşi face apariţia o persoană care îţi provoacă îngrijorare. Ai grijă să urmăreşti ceea ce discută cu părinţii, pentru că te vor deranja deciziilor lor.   

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Pești

Te aşteaptă surprize destul de plăcute, chiar dacă nu sunt tocmai cele mai deosebite. Dar vei avea mici bucurii, obiectele defecte vor fi reparate, iar oamenii care au greşit faţă de tine vor încerca să te recompenseze.