Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Berbec

Pregătește-te pentru o discuție cu șeful sau cu unii dintre colegi care vor să schimbe anumite activități din programul obișnuit de lucru. Fii atentă să nu ieși tu în pierdere!

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Taur

Fii prudentă cu acele colege cărora le place să bârfească, pentru că vei afla lucruri neplăcute, dar care ar putea fi departe de realitate. Verifică tu de două ori înainte de a lua o decizie.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Gemeni

Detașează-te de grijile materiale și financiare și gândește-te azi ce vrei cu adevărat la finalul acestui an. Miercuri este ziua în care te bucuri de energia benefică a lui Mercur și vei gândi mai limpede.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Rac

Verifică documentele importante la serviciu, dă telefoane colaboratorilor, transmite mesaje de felicitare pentru toți colegii și toți cei care colaborează cu tine. Este o zi bună pentru mesaje și vești.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Leu

Se schimbă unele lucruri chiar de dimineață și cine a luat o decizie ieri, te poate surpride azi că se răzgândește. Nu te baza prea mult pe ce spun ceilalți. Tu ia decizii pentru tine și ai tăi!

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Fecioară

Vei avea o întâlnire plăcută cu o prietenă după amiază, dar, până atunci, ocupă-te de treburile de rutină și încearcă să te bucuri de momente mai libere. Nu te ocupa azi de nimic mai complicat și costisitor.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Balanță

Este posibil să primeşti veşti mai puţin bune la serviciu, legate de obligaţiile tale de-a lungul anului. Ar fi bine să te achiţi cât mai repede de ultimele responsabilităţi, înainte de vacanţa de Sărbători.   

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Scorpion

Te aşteaptă o zi mai tensionată, în care vei simţi presiunea pregătirilor de Sărbători. Este posibil ca unii membrii ai familiei să îşi schimbe planurile de Crăciun şi să îţi ceară mai mulţi bani.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Săgetător

Muncești mult și încerci să îți organizezi planurile pentru următoarele zile. Dar sosesc vești care, probabil, te vor face să te răzgândești cu privire la unele activități.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Capricorn

Apropierea Sărbătorilor te obligă la tot felul de cheltuieli la care nu te aşteptai. Este o zi mai dificilă, vei cheltui mai mult și nu te vei descurca prea bine dacă nu ai pus deoparte niște bani.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Vărsător

Mercur dă frâu liber distracţiilor, dar şi cheltuielilor. Cadourile de anul acesta necesită un buget mai consistent, dacă vrei să-ţi impresionezi prietenii şi familia.

Horoscopul zilei de 16 decembrie – zodia Pești

Te bucuri de o perioadă plină de dragoste, iar Mercur te ajută să îi faci o surpriză deosebită persoanei iubite. Astrele arată că vei beneficia de mai mulţi bani pentru planurile tale romantice.