Horoscopul zilei de 16 august – zodia Berbec

Obligaţiile de la serviciu îţi lasă prea puţin timp liber. Încearcă să grăbeşti lucrurile şi să rezolvi cât mai repede problemele care ţin de competenţa ta. Poate vei avea și sprijin din partea unei colege.

Horoscop 16 august – zodia Taur

Este posibil să apară situaţii tensionate în care nu poţi lua decizii singură. Încearcă să te sfătuiești cu mama ta, mai ales dacă ai un soț dificil, cu care nu poți discuta subiecte mai delicate.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Gemeni

Vei lucra într-un ritm alert azi. Te vei simţi obligată să faci totul pe fugă, să ţii pasul cu alte persoane grăbite să rezolve problemele, indiferent de costuri sau de consecințele lor.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Rac

Unele vești de azi vor fi mai puțin plăcute. Nu este exclus ca unul dintre părinţi, mama în special, să aibă nevoie de sprijin din cauza unor probleme neglijate. Se pare că ești singura care o poate ajuta.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Leu

Ce ai visat se poate împlini, iar proiectele la care ai muncit până acum îţi vor aduce satisfacţie. Primești o veste bună că vei fi ajutată sau că vei primi aprobarea unei persoane de care depinde munca ta.

Horoscop 16 august – zodia Fecioară

Persoanele apropiate vor readuce în discuţie o colaborare mai veche sau o idee la care ai renunţat, dar care ar putea fi o sursă de câştig. Nu este exclus să găseşti un post mai bun și mai potrivit pentru tine.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Balanță

Te bucuri de linişte şi conjunctura astrală îţi este favorabilă din toate punctele de vedere. Problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme se rezolvă de la sine, iar soțul va fi alături de tine.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Scorpion

Vei întâlni oameni pretenţioşi, cu care vei comunica mai greu. Poate fi vorba despre şefi noi, care vin cu reguli noi şi îţi dau toată munca peste cap. Fii precaută și diplomată, să nu pierzi teren!

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Săgetător

Uranus arată că vei lua o decizie greşită, fără să îţi dai seama, dar consecinţele nu vor fi chiar neplăcute. Din contră, vei avea şansa să încerci experienţe noi cu prietenii apropiați.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Capricorn

Profită cât mai curând de un concediu să te odihnești și să faci o călătorie care te va relaxa pe deplin. Dacă nu ai reușit să pleci în vacanță până acum, azi ar trebui să ceri câteva zile libere.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Vărsător

Visezi să pleci din nou în călătorie, chiar dacă tocmai te-ai întors. Dar nu sunt de lepădat nici micile distracții în oraș, cu prietenii, mai ales dacă întâlnirile voastre au fost rare în ultima perioadă.

Horoscopul zilei de 16 august – zodia Pești

Venus poate aduce probleme în cuplu. Una spui tu, alta înţelege partenerul, dar nimeni nu face compromisuri. Situaţia poate deveni dificilă, dacă lăsați să se amestece a treia persoană.